SVE JE SVEŽE: Muta Nikolić za Espreso o tome da li će tužiti Partizan!
Foto: Beta/Branislav Božić

Fizički nije mogao to da uradi

SVE JE SVEŽE: Muta Nikolić za Espreso o tome da li će tužiti Partizan!

Tragom informacije da će iskusni stručnjak tužiti crno-bele usled preranog prekida saradnje s njim, kontaktirali smo direktno njega da nam odgovori da li su te glasine tačne

Objavljeno:

Neki su priželjkivali, za neke je bilo očekivano, za neke nije, ali Partizan je prelomio i u utorak uveče otpustio trenera Miroslava Mutu Nikolića.

Iako je sa njim bio potpisan trogodišnji ugovor, čelni ljudi crno-belih su smatrali da saradnja sa iskusnim stručnjakom ne donosi rezultat i usled nezadovoljstva navijača i loših rezultata, odlučili su da prekinu saradnju.

Vrlo brzo se čaršijom pojavila vest da Nikolić zbog iznenadnog otkaza i preranog okončanja ugovora, planira da tuži klub BAT-u.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Povodom toga Espreso je kontaktirao Nikolića i upitao ga da li je istina da će podneti tužbu protiv crno-belih i potraživati novac koji je trebalo da zaradi od celokupnog trogodišnjeg ugovora.

- Nisam tužio Partizan. Ja stvarno više ne znam ko plasira te informacije. Sve je sveže, dogodilo se pre dva dana. Ja fizički nisam mogao ni da napravim tužbu - poručio je Nikolić za Espreso, a onda odgovorio i na pitanje da li možda u budućnosti planira da posegne za tužbom protiv crno-belih:

foto: Beta

- Ne planiram uopšte da tužim Partizan!

Podsećamo da će njegovu funkciju preuzeti Nenad Čanak koji će u četvrtak biti promovisan kao novi trener.

BONUS VIDEO: Tuča Grobara bakljama na 156. Večitom derbiju

(A. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.