Pomerena utakmica Crvena zvezda - Fenerbahče!

uslišena molba

Pomerena utakmica Crvena zvezda - Fenerbahče!

Umesto na dan jednog od najvećih praznika Božića, meč je pomeren za dan kasnije
Objavljeno: 16:51h

Utakmica drugog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Fenerbahče igraće se 8. januara u Hali Pionir, a ne dan ranije kao što je prvobitno bilo planirano, saopštili su danas crveno-beli. Nakon višednevnih intenzivnih pregovora i korespodencije sa kancelarijom najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, Evrolige, postignut je dogovor i uvažen zahtev crveno-belih da se ova utakmica, umesto na dan jednog od najvećih praznika Božića, pomeri dan kasnije, i odigra u petak 8. januara 2016. godine.

Zvezda se zahvalila Evroligi na razumevanju i dobroj saradnji. Takođe, crveno-beli su saopštili da je ulaz na utakmicu 16. kola Jadranske lige protiv Zadra u četvrtak slobodan. Utakmica 16. kola Jadranske lige protiv Zadra će biti poslednji takmičarksi meč crveno-belih u 2015. godini.
Beta/Branislav Božić
- Crvena zvezda poziva sve kojima je crveno-bela boja pri srcu, da dođu u četvrtak u Pionir kako bismo u što većem broju pomogli i pružili podršku momcima Dejana Radonjića, da zabeleže još jednu pobedu, u godini koja je bila obeležena brojnim uspesima, rekordima i titulama - navodi se u saopštenju Zvezde. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.