BOGDAN SE POTUKAO! Srbin sipao trojke, a onda je dobio šakom po licu, i to NIJE MOGAO DA ISTRPI! (VIDEO)
Foto: AP

nba liga

BOGDAN SE POTUKAO! Srbin sipao trojke, a onda je dobio šakom po licu, i to NIJE MOGAO DA ISTRPI! (VIDEO)

Bogi je odigrao jednu od najboljih partija u NBA karijeri

Objavljeno: 09:04h

Nadimak Bogdana Bogdanovića na Twitteru je "Leader of the Horde" (predvodnik horde). Srbin dečačkog lica možda ne izgleda zastrašujuće, ali NBA liga polako saznaje da većeg takmičara u njoj od rukija Sakramenta teško da ima.

Sinoć je ovo saznao i Damar DeRozan, zvezda Toronta, u prilično neizvesnoj utakmici koju je Sakramento na kraju izgubio sa 102:87.

DeRozan je predvodio svoj tim sa 25 poena, a Kajl Lauri je dodao 15 poena, 12 skokova i 6 asistencija, dok je Serž Ibaka postigao 20 poena.

Ovo je bila prva pobeda Reptorsa u Sakramentu od 2014. godine, a najefikasniji kod Kraljeva bili su Zak Rendolf sa 19 poena i 11 skokova i Badi Hild sa 17. Odmah tu je bio i Bogdan sa 15 poena za 30 minuta (šut iz igre 5-10, 4-8 za trojke, 1-2 sa linije slobodnih bacanja).

Bogdan je počeo ovu utakmicu umesto Džordža Hila, i potpuno je opravdao poverenje trenera. Bio je jedan od najboljih na terenu, kako u napadu tako i u odbrani, i možda jedino što mu je falilo na ovoj utakmici je više šuteva.

Srbin je vodio pravi rat sa Demarom DeRozenom, superstarom Toronta, i taj rat je u jednom trenutku mogao da preraste u ozbiljnu tuču: pri rezultatu 57:55 DeRozan je gurnuo Bogdanovića, ovaj mu je uzvratio, nastavilo se koškanje i guranje, a Bogi je dobio i šaku u lice. Pogledajte:

A evo i cele partije Bogdana Bogdanovića:

Boban Marjanović je u porazu Detroita protiv Bostona igrao samo pet minuta (doduše kad se utakmica lomila, u 4. četvrtini), i zabeležio je samo dva poena i jednu asistenciju (šut iz igre 0-1, bacanja 2-2). Ipak, i pored skromne statistike, verujte nam na reč, uopšte nije izgledao loše na terenu, pogotovo ako se zna koliko mu nedostaju minuti na terenu.

Boston je sve vreme utakmice vodio, Detroit je zapretio u poslednjoj četvrtini, ali su Seltiksi odigrali manje loše i dobili ovu utakmicu sa 91:81. Najraspoloženiji za igru bio je Al Horford, sa 18 poena, 9 skokova i 6 asistencija, a kod Detroita Tobajas Heris sa 19 poena. Dramond je za 31 minut na terenu samo jednom pogodio iz igre, i na kraju je imao 6 poena.

Denver je bez Jokića dugo vodio u gostima protiv Indijane, i činilo se da će napraviti prijatno iznenađenje, ali onda je stvari u svoje ruke uzeo Viktor Oladipo, i prvo doveo Indijanu do produžetaka, a zatim sam počistio Nagetse sa ukupno 47 poena. Konačan rezultat - 126:116 za Indijanu.

Kod Denvera je najbolji bio rezervista Trej Lajls sa 25 poena.

Svi sada čekamo povratak Nikole Jokića, što će verovatno da se desi u naredne dve utakmice.

U poslednje tri utakmice, Minesota je slavila nad Dalasom sa 97:92, na terenu nije bilo Nemanje Bjelice, Nju Orleans Pelikansi su slavili sa 131:124 nad Filadelfijom, dok su Niksi sa 111:107 bili bolji od Atlanta Hoksa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.