ŠTIMAC OTKRIO: Vraćam se u Zvezdu, ali ima jedna začkoljica! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

UVEK DUHOVITI ŠTIMARA

ŠTIMAC OTKRIO: Vraćam se u Zvezdu, ali ima jedna začkoljica! (VIDEO)

Inače, bivši centar reprezentacije Srbije je na zagrevanju pevao navijačke pesme, što nije baš standardno kada je u pitanju protivnički igrač

Objavljeno:

Vladimir Štimac se vratio kući, tačnije, došao je kući da igra protiv svoje Crvene zvezde za Efes u okviru 11. kola Evrolige.

- Došao sam kući, osećam se super. Loše smo otvorili utakmicu, loše igrali oba poluvremena. Zasluženo su nas pobedili, čestitam Zvezdi. Ja sam ovde svoj na svome, počastvovan sam, Zvezda je moj tim, želim joj svu sreću - istakao je Štimac.

Feldinovo davanje izjave posle utakmice karijere postaće HIT NA INTERNETU! A, za sve je kriv Neša Ilić! (VIDEO)

Inače, bivši centar reprezentacije Srbije je na zagrevanju pevao navijačke pesme, što nije baš standardno kada je u pitanju protivnički igrač.

- To malo ponese, ja sam najlepše trenutke proveo u Zvezdi, dosta mi je ona dala, dosta su mi dali ljudi iz Zvezde, tako da je to sve normalno, nije ništa sad profesionalno. Bilo mi je jako čudno, do juče sam bio sa Lazićem, Dangubićem, Antića znam. Talentovana, kvalitetna ekipa, treba joj dati samo malo vremena. Što se dresa koji sam dobio tiče, stajaće na posebnom mestu u kući, kao onaj reprezentativni - dodao je.

Davidovac: Nikad se nisam osećao ovako! Hvala fudbalerima na podršci i znam da ličim na Prlainovića! (FOTO) (VIDEO)

Na pitanje novinara da li će možda još nekada obući taj dres u igračkoj karijeri, Štimara je imao spreman fantastičan odgovor.

- Nikad se ne zna. Možda kad budem bio malo stariji, vreme je ovde za mlađe. Ja ću tamo pred kraj karijere doći da isteram Nešu Ilića, počeo je da smeta mnogo, a-ha-ha - dodao je uvek duhoviti Štimac.

Zvezdina stotka, a trećina je Feldinova! Magično veče u Pioniru za novu pobedu crveno-belih! (FOTO) (VIDEO)

(U.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.