KAKAV BAKSUZ! Derik Rouz je više po operacijama nego na terenu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP Tom Lynn

BAKSUZ

KAKAV BAKSUZ! Derik Rouz je više po operacijama nego na terenu! (FOTO) (VIDEO)

On je zbog povrede odsustvovao nekoliko nedelja i, po svemu sudeći, moraće da sačeka neko vreme kako bi se vratio na parket...

Objavljeno:

Košarkaš Klivlenda Derik Rouz mogao bi ponovo da bude podvrgnut operaciji, ovoga puta skočnog zgloba leve noge.

Rouz je u prvom obraćanju posle povratka sa pauze za koju su mnogi mislili da znači kraj karijere, rekao da u zglobu ima dodatnu kost i da bi uskoro ponovo mogao "pod nož".

Muta zna ko je favorit u derbiju ABA lige, ali se ne predaje unapred: Kako je, tako je, mi idemo na pobedu!

On je zbog povrede odsustvovao nekoliko nedelja i, po svemu sudeći, moraće da sačeka neko vreme kako bi se vratio na parket.

Prvi pik sa drafta uz 2008. godine ima hroničnih problema sa povredama još od kada je 2012. godine pokidao prednji ukršteni ligament u dresu Čikago Bulsa. Od tada, odigrao je svega 237 od 421 moguće utakmice u regularnom toku sezone. Tokom karijere, jednom od najtalentovanijih igrača ikada još jednom je stradao prednji ukršteni ligament, tada drugog kolena, da bi poslednju povredu doživeo u pobedi tima iz Ohaja protiv Milvoki Baksa 20. oktorbra, kada mu je stradao zglob.

NEMA OČAJAVANJA! Zašto bi cela Zvezdina sezona mogla da stane u jednu pesmu poznatog hrvatskog pank benda!? (VIDEO)

KLJUČALO JE, A ONDA MUK: Ingram trojkom u poslednjoj sekundi ućutkao celu Filadelfiju, samo jedan čovek je vrištao i to od sreće! (VIDEO)

Ovog leta stigao je u Kavalirse za veteranski minimum, iako je mogao da potpiše daleko unosniji ugovor, u želi da pokuša da osvoji šampionski prsten. Pored MVP nagrade 2011, Rouz je bio i ruki godine, kao i trostruki Ol-star.

BONUS VIDEO: Mitar Mrkela izjava posle Kelna i plasmana u 1/16 finala Lige Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.