Niz loših stvari koje se dešavaju Partizanu se samo nastavlja: Evo još jedne vesti koju Grobari nikako nisu hteli da čuju!
Foto: Beta/Branislav Božić

udarac za udarcem

Niz loših stvari koje se dešavaju Partizanu se samo nastavlja: Evo još jedne vesti koju Grobari nikako nisu hteli da čuju!

Crno-beli putuju sada u Viljnus značajno oslabljeni

Objavljeno:

Novi udarac za Partizan uoči gostovanja Lijetuvosu u Evrokupu i to onaj najjači.

Crno-beli će morati da se suprotstave litvanskom timu bez kapitena Novice Veličkovića koji je zaradio povredu na meču protiv Budućnosti i neće putovati sa ekipom.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- I tokom pauze smo imali puno problema sa povredama, a ti problemi nisu nestali ni sada. U Viljnus neće putovati Veličković koji je imao povredu tetive i rešili smo da ga sačuvamo, kao ni Tomić, dok ćemo ostale probleme pokušati da do sutra rešimo koliko možemo. Protivnik je jaka ekipa, igraju modernu, evropsku košarku i jako su opasni. Mi ćemo igrati bez kalkulacija, sa željom da pobedimo i sve ćemo učiniti da to ostvarimo. Videćemo koliko su naše želje realne, ali odustajati nećemo. Meni je važno da ostvarimo kontinuitet u igri, da igramo dobro i da se mladi igrači kroz ovakve utakmice razvijaju - rekao je Miroslav Nikolić.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Partizan ima problema sa povredama visokih igrača, jer su povređeni i Obrad Tomić i Đoko Šalić.

Devetnaestogodišnji bek crno-belih, Aleksandar Aranitović je pred polazak u Viljnus istakao da se u ekipi nadaju podvigu:

foto: Beta

- Prva utakmica protiv Lijetuvos Ritasa nam je pokazala kako iskusne ekipe kažnjavaju padove u igri. Mi u Viljnus putujemo sa željom da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu, da odigramo dobro, angažovano i da iz te igre pokušamo da dođemo do pobede - rekao je Aranitović, a prenosi klupski sajt crno-belih.

Na tabeli C grupe Evrokupa pred sedmo kolo Lokomotiva vodi sa 6-0, drugoplasirana Alba ima 5-1, Lijetuvos je treći sa 3-2, a zatim slede Limož (2-4), te Bilbao i Partizan sa po 1-5.

BONUS VIDEO: Čišćenje snega na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.