NEZASLUŽENA POBEDA! Muta Nikolić nezadovoljan posle poraza u Podgorici! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

ABA LIGA, 10. KOLO

NEZASLUŽENA POBEDA! Muta Nikolić nezadovoljan posle poraza u Podgorici! (FOTO) (VIDEO)

Ipak, mislim da je Partizan pokazao da može da se nosi sa svima kada je kompletan i kada imamo više igrača u rotaciji. Očekujem bolje igre Partizana...

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić ocenio je da je njegova ekipa nezasluženo poražena od Budućnosti u 10. kolu ABA lige.

ALO ĆELAVI! Bogdan iz NBA poslao poruku Antiću zbog rušenja Reala, a Pero ga odgovorom OPASNO ISPROZIVAO! (FOTO) (VIDEO)

- Budućnost je jako dobra ekipa, ali mislim da su nezasluženo pobedili, odnosno da smo mi sami sebe pobedili. Svaka čast na korektnoj utakmici i pobedi. Oni su pobedili na naše greške, na naše zicere - rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je u Podgorici izgubio od Budućnosti sa 79:86 u 10. kolu ABA lige.

- Vodili su oni na početku 13 razlike, ali smo mi dali dve trojke i ušli u dobar ritam. Onda sam morao da menjam igrače koji su bili povređeni, kako bismo ostali da igramo u ritmu. Teško je kada imaš sedam, osam povređenih igrala da da održiš ritam kao Budućnost... Na kraju smo promašili dva-tri zicera, pa napravili glupi faul i tu smo izgubili utakmicu. Jednostavno moraš da pogodiš te zicere kada se odlučuje utakmica - izjavio je Muta

VELIKI ŠEK SE PLAŠIO DIVCA? NBA legenda je zbog toga imala specijalan pristup SRBINU! (VIDEO)

On je ocenio da je njegova ekipa najmanje iskoristila prethodnih 14 dana pauze u šampionatu da se oporavi.

- Imali smo bar jedno 10 dana samo četvoricu, petoricu igrača na treningu. Nismo ni fizički bili u mogućnosti da se spremimo. Nismo iskoristili prethodne dane dobro. Ipak, mislim da je Partizan pokazao da može da se nosi sa svima kada je kompletan i kada imamo više igrača u rotaciji. Očekujem bolje igre Partizana - zaključio je Nikolić.

BONUS VIDEO: Navijači Gruzije u dvorani Aleksandar Nikolić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.