STIGLI PRVI REZULTATI JOKIĆEVIH PREGLEDA: Urađen je rendgen, svi upućeni u dešavanja objavljuju istu informaciju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

Ovo je dobro

STIGLI PRVI REZULTATI JOKIĆEVIH PREGLEDA: Urađen je rendgen, svi upućeni u dešavanja objavljuju istu informaciju! (FOTO) (VIDEO)

Srpski reprezentativac ne bi trebalo da se suoči sa dužom pauzom

Objavljeno:

Sa nestrpljenje i Srbija i navijači Denvera očekuju vesti o težini povrede Nikole Jokića.

Na terenu nije izgledalo dobro ono izvrtanje zgloba, ali prema prvim informacijama kojima barataju novinari u NBA, stvari ne izgledaju tako loše kao što je delovalo.

Prvi je trener Majk Meloun rekao da je sigurno da nije došlo do preloma, niti do istegnuća nekih ligamenata, već da je reč samo o uganuću.

- Pričaću još sa našim lekarima. Hvala bogu da je samo uganuće. Dobra stvar je što on nije baš atletski igrač, pa ne skače visoko - rekao je Meloun posle meča.

Novinar koji prati Nagetse, Ti Džej Mekbrajd, kaže da su prvi rendgenski snimci bili negativni.

Sa druge strane, novinari javljaju da bi srpski košarkaš mogao da bude u timu već za meč protiv Lejkersa u subotu i da će jedan dan mirovanja biti sasvim dovoljan da se oporavi.

Ipak, dodatni pregledi i testovi će morati da se urade i tek posle njih će se znati mnogo bolje kakva je povreda u pitanju.

BONUS VIDEO: Navijači Gruzije u dvorani Aleksandar Nikolić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.