Bogdan se otvorio Amerima: U Evropi kad izgubiš, sutradan treniraš po 3 sata, bundevara je loša, ali sa jabukom i borovnicom... (FOTO)
Foto: EPA/Erik S Lesser

zgotivio jogu!

Bogdan se otvorio Amerima: U Evropi kad izgubiš, sutradan treniraš po 3 sata, bundevara je loša, ali sa jabukom i borovnicom... (FOTO)

Dosanjao sam san, volim što se sve ovo događa. Uveren sam u to da mogu da budem bolji igrač u NBA nego što sam bio u Evropi, rekao je između ostalog srpski bek

Objavljeno:

Bogdanu Bogdanoviću nije bilo lako da se adaptira na nov život, sistem istog, košarku, lopte, sudije, korake... Ali je uspeo, i to je ono što je najbitnije.

Srpski bek je posle obaveza sa reprezentacijom otputovao u Sakramento gde su ga Vlade Divac i Peđa Stojaković dočekali raširenih ruku.

NIKOLA DOMINIRA: Jokić ZABEZEKNUO Amere rekavši čime voli da se bavi u slobodno vreme! (FOTO) (VIDEO)

Nedavno je bio Dan zahvalnosti u Americi, pa je i to segment života na koji se Bogdan navikava, što je i otkrio u intervjuu za tamošnje medije.

KONAČNO! Trener Klipersa otkrio kada se Teodosić vraća na teren! (VIDEO)

foto: Fonet

- Za Dan zahvalnosti su mi došla šestorica najboljih drugara, bili su tu čitave nedelje. Imali smo kuvara koji nam je spremao ćurku i sos, pire krompir, makarone i sir, pite... Probao sam onu sa bundevom, ali mi se ne sviđa. Ipak, sa jabukama i borovnicama mi se baš dopada. Sve ćemo isto uraditi i za Božić, bez obzira na to što smo mi pravoslavci i naš dolazi nešto kasnije. Biće tu i roditelji, slavićemo kod mene u kući - rekao je Bogdanović.

Što se tiče parketa, tempo u NBA mu je nepoznanica, ali je najveći problem kada se utakmice igraju "dan za danom".

- To je posebna priča... Izađemo na teren, pobedimo šampione, a onda smo sutradan ispražnjeni. To ne sme da se događa. Evropa je drugačija, tamo se igraju dva meča nedeljno i nema utakmica dan za danom - rekao je Bogdan i osvrnuo se na neke druge razlike između "njihove" i "naše" košarke.

foto: AP

- Ovde su zagrevanja duža, detaljnija, sa velikim akcentom na istezanje. Volim jogu i iskreno, ne nedostaju mi treninzi u Evropi. Tamo nema toliko mečeva kao ovde, ali kada izgubiš, narednog dana treniraš i po tri sata.

Dosanjao sam san, volim što se sve ovo događa. Uveren sam u to da mogu da budem bolji igrač u NBA nego što sam bio u Evropi - rekao je srpski bek.

Bogdan od starta ove sezone u kojoj je odigrao 19 utakmica, prosečno beleži 9,3 poena uz 2 skoka i 2 asistencije uz 12,4 indeks korisnosti.

BONUS VIDEO: Navijači Srbije na utakmici sa Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.