Zar je potrebno da cela hala skandira da bi pustio Bobija da igra?! Čim je Srbin dobio loptu, Dramond je poludeo na klupi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/The NBeye

Svi ga shvataju kao maskotu

Zar je potrebno da cela hala skandira da bi pustio Bobija da igra?! Čim je Srbin dobio loptu, Dramond je poludeo na klupi! (VIDEO)

Tek pod pritiskom navijača je Van Gandi pustio Marjanovića da igra, iako su Pistonsi razvaljivali Finiks

Objavljeno:

Boban Marjanović je posle tri nedelje konačno opet dobio priliku da zaigra i oseti atmosferu takmičarskih utakmica.

Srpski centar je u nemilosti Stena van Gandija već drugu sezonu zaredom, a čak ni kada Detroit ima ubedljivu prednost, strateg Pistonsa izbegava da ga ubaci u igru.

Tako je bilo i prethodne noći kada su "klipovi" razmontiravali Finiks, a tek pod pritiskom navijača sa tribina koji su skandirali ime Srbina, trener je popustio i ubacio ga u igru u poslednjih pet minuta.

Naravno, erupcija oduševljenja je nastala u hali kada je Marjanović izašao na parket, a nekako nam se čini da zbog tretmana koji dobija od Van Gandija, svi polako počinju Bobija da doživljavaju više kao maskotu, a ne kao ozbiljnog košarkaša što on zaista jeste.

To je pokazao i u ovih 5 minuta kada je postigao 4 poena i jasno stavio do znanja da protivnici ne mogu da ga sačuvaju, ako ne naprave faul. A posebno se dopalo Andreu Dramondu koji je počeo da skače pored aut linije čim je srpski centar primio loptu u prvom napadu i krenuo na koš.

Doduše, moramo reći da Van Gandi ima uporište u dobrim rezultatima Detroita koji su iznad očekivanja, pa samim time mu se ništa i ne može prigovoriti, ma koliko nama stalo da naš košarkaš više igra.

BONUS VIDEO: Raduljica posle pobede Srbije nad Austrijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.