SRBI IZGUBILI SA 54 RAZLIKE! Kilavo veče za naše na NBA parketima, ali BOGDAN nam je ipak poklonio trenutak MAGIJE! (VIDEO)
Foto: FONETAP/AP

nba liga

SRBI IZGUBILI SA 54 RAZLIKE! Kilavo veče za naše na NBA parketima, ali BOGDAN nam je ipak poklonio trenutak MAGIJE! (VIDEO)

Nisu se proslavili naši momci, osim ovog Bogdanovog poteza...

Objavljeno: 08:40h

Nikola Jokić možda jeste NBA superstar, ali ima još da uči, pogotovo kad je reč o kontinuitetu dobrih igara: to mu je sinoć u duelu Jute i Denvera pokazao Derik Fejvors, a vaše pitanje "ko?" dovoljno svedoči o tezi sa početka rečenice.

Fejvors, prosečan igrač po svim NBA merilima, sinoć je nadigrao Nikolu na obe strane terena, što je rezultiralo katastrofalnim porazom Denvera od 106:77 i još jednom potvrdilo glasine da je Denver opasan kod kuće, ali lak plen u gostima.

Donovan Mičel, ruki Jute, dao je 16 poena, Jonas Jerebko 15, a Riki Rubio 13. Treba napomenuti da je Juta igrala bez Rudija Gobera, Rodnija Huda i Džoa Džonsona.

Kod Denvera, Geri Haris je dao 18 poena, a Kenet Farid 11, uz 8 skokova.

Jokić je odigrao možda i jednu od najslabijih partija u sezoni, i završio je utakmicu sa 7 poena, 6 skokova i 6 asistencija (šut iz igre 3-7, 1-3 za 3 poena).

Evo i Nikoline utakmice:

Ali dobro, sledeću utakmicu Denver igra kod kuće, protiv katastrofe od tima koja se zove Čikago, pa ćemo verovatno da gledamo nabijanje od 30+ poena, i Jokićev tripl-dabl ili nešto slično.

Jedva čekamo.

Sakramento je mlad i perspektivan tim koji ume da "ujede", ali od njih ove sezone definitivno ne treba očekivati neke spektakularne rezultate.

Novi poraz kod kuće naneo im je "grik frik" Janis Adetokumbo i njegov Milvoki, sa 112:87.

Naš Bogdan Bogdanović odigrao je prosečno, sa 7 poena, 2 ukradene lopte i 1 asistencijom za 20 minuta (šut iz igre 2-3, 1-2 za 3, 2-3 sa linije bacanja).

Bakse je do pobede vodio Janis sa 32 poena i po 5 skokova, asistencija i ukradenih lopti, a kod Sakramenta najefikasniji je bio Garet Templ sa 18 poena.

Ako je za utehu, Bogdan je sinoć napravio potez utakmice, a verovatno i celog kola NBA lige. Uživajte u prelepoj asistenciji:

U ostalim utakmicama NBA lige postignuti su sledeći rezultati:

Minesota - Vašington 89:92 (Tauns 20p, 17sk - Porter 22p, 8sk)

Čikago - Feniks 99:104 (Holidej 25p, 5as - Buker 33p, 9sk, 4as)

Klivlend - Majami 108:97 (Lav 38p, 9sk - Vejters 21p, 7as)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.