BOGDAN RASPAMETIO TRENERA: Ima onu stvar! Hoću da lopta bude što više kod njega!
Foto: AP

Mnogo toga zna

BOGDAN RASPAMETIO TRENERA: Ima onu stvar! Hoću da lopta bude što više kod njega!

Planirana akcija nam nije uspela, a on je video prostor za sebe i dao težak pogodak, tu sumnje nema...

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović je doneo pobedu ekipi Sakramenta polaganjem preko Grina u meču sa Golden Stejtom pri rezultatu 106:106.

Kako Golden Steјt nije iskoristio svoj napad, upravo je Bogdanović ostvario defanzivni skok, bio fauliran, pa hladnokrvno sa linije penala postavio konačan rezultat, 106:110 u korist Kingsa.

POČELA JE BOGIMANIJA: I Hrvati odlepili za Bogdanom Bogdanovićem zbog onoga što je uradio NBA šampionima! (FOTO) (VIDEO)

POČELA JE BOGIMANIJA: I Hrvati odlepili za Bogdanom Bogdanovićem zbog onoga što je uradio NBA šampionima! (FOTO) (VIDEO)

Trener Sakramenta Dejvid Jerger bio je oduševljen potezima Bogdanovića i izneo je niz hvalospeva na račun srpskog reprezentativca.

- Ovo je mlad tim i u njemu moramo da radimo na nekim osnovnim stvarima. Ali, ono što je sigurno, to je da ću nastaviti da insistiram da više damo Bogdanoviću loptu. Znam, svi kažu 'O, on je iz Evrope, zna da šutira". Ma, zna on mnogo toga, ume da odigra izuzetno dobro. Eto, u tom napadu pri nerešenom rezultatu pokazao je da ima onu stvar. Planirana akcija nam nije uspela, a on je video prostor za sebe i dao težak pogodak, tu sumnje nema - rekao je Jerger i potom dodao:

foto: AP

- Bio je Bogdanović u mnogo napetih košarkaških situacija u Evropi, ima to iskustvo, ali je trebalo biti smiren i kod ona dva slobodna bacanja na samom kraju. NBA je ovo, tu nije kraj - dok stvarno ne bude kraj - zaključio je uz osmeh trener Sakramenta

BOGI, NEKA BUDE PRVA OD MNOGIH: I nagrada za najbolji potez večeri u NBA ide u ruke - BOGDANU BOGDANOVIĆU! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Reakcija Delija u Areni posle prečke Rodića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.