POPOVIĆ I MESINA KAO VUJOŠEVIĆ I TODORIĆ: Italijan jedva zaustavio Ludog Srbina da ne zgromi sudiju! I Nurkić je imao frku! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

mnogo tenzije u NBA

POPOVIĆ I MESINA KAO VUJOŠEVIĆ I TODORIĆ: Italijan jedva zaustavio Ludog Srbina da ne zgromi sudiju! I Nurkić je imao frku! (VIDEO)

Trener Sparsa je na kraju poručio arbitru da može da ga "poljubi u d**e" i zbog toga je isključen

Objavljeno:

Varničilo je od varnica i tenzije na utakmicama NBA u noći između ponedeljka i utorka.

POČELA JE BOGIMANIJA: I Hrvati odlepili za Bogdanom Bogdanovićem zbog onoga što je uradio NBA šampionima! (FOTO) (VIDEO)

U Njujorku je umalo došlo do okršaja Jusufa Nurkića i Majkl Bizlija, kada je centar Niksa u nemoći da izgura snažnu "Bosansku zver" pribegao nedozvoljenim sredstvima i podigao visoko lakat prema njegovom licu kako bi ga naterao da se pomeri.

BOGI, NEKA BUDE PRVA OD MNOGIH: I nagrada za najbolji potez večeri u NBA ide u ruke - BOGDANU BOGDANOVIĆU! (VIDEO)

To je isprovocirali centra Portlanda koji se odmah uneo u facu provokatoru, ali je sprečen fizički okršaj i sve se završilo na nekoliko uvreda.

Još vrelije je bilo u derbiju Teksasa, u kome je San Antonio pobedio Dalas, iako je Greg Popović isključen zbog verbalnog napada na sudije već u drugoj četvrtini.

BOGDAN SRUŠIO ŠAMPIONE!!! Srbin u poslednjim sekundama odlučio utakmicu protiv Golden Stejta! (VIDEO)

Jedna loša odluka je pokrenula lavinu besa kod "Ludog Srbina" koji je počeo da psuje arbitra i krenuo prema njemu, a pomoćnik Etore Mesina ga jedva zaustavio da ne napravi još veći prestup. Za kraj mu je poručio samo da može da ga "poljubi u d*pe".

KO JE PROKLEO KLIPERSE?! Grifinu stradalo koleno, pao mu saigrač na njega! Sasušeni Bobi gledao kako Dramond razvaljuje najbolji tim lige! (VIDEO)

Inače, ova situacija sa Popovićem, Mesinom i sudijom je mnoge podsetila na sezone kada je Duško Vujošević bio trener Partizana i kada je ulazio u verbalne sukobe sa arbitrima, a sportski direktor Dragan Todorić ga smirivao.

PREVODI ONO ŠTO PRIČAM! Sećate se kako je Žoc napao prevodioca?! E sada je Vujošević planuo zato što mu je izvrtao reči! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Stefan Peno posle pobede Srbije nad Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.