POČELA JE BOGIMANIJA: I Hrvati odlepili za Bogdanom Bogdanovićem zbog onoga što je uradio NBA šampionima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

tek je krenulo

POČELA JE BOGIMANIJA: I Hrvati odlepili za Bogdanom Bogdanovićem zbog onoga što je uradio NBA šampionima! (FOTO) (VIDEO)

To što je bio meč-viner u duelu sa Golden Stejtom odjeknulo je širom regiona

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović je prva tema ovog utorka ujutru među ljubiteljima sporta u regionu.

BOGDAN SRUŠIO ŠAMPIONE!!! Srbin u poslednjim sekundama odlučio utakmicu protiv Golden Stejta! (VIDEO)

Srpski košarkaš je u toku noći zablistao punim sjajem u NBA kada je upravo svojim koševima srušio aktuelnog šampiona u poslednjim sekundama utakmice.

Koliko su svi oduševljeni hladnokrvnošću rođenog pobednika i momka sa najvećim srcem u ključnim trenucima, mogli smo videti i po reakciji košarkaške javnosti u SAD, ali i u našem komšiliku.

LJUDI, JA TO RADIM ČITAV ŽIVOT! ZAŠTO BIH SE SAD UPLAŠIO! Ameri upoznajte Bogdana ubicu u poslednjim sekundama! (VIDEO)

Tako hrvatski mediji ne štede reči hvale na račun našeg reprezentativca, a "Index.hr" nije uopšte štedeo na njemu upućenim komplimentima.

foto: Printscreen/index.hr

- U Sakramentu su najbolje partije u svojim karijerama pružali Vlade Divac i Peđa Stojaković, a sad je tradiciju srpske košarke u glavnom gradu Kalifornije nastavio održavati Bogdan Bogdanović. Navijači Kingsa slave srpskog reprezentativca nakon fantastične završnice na parketu aktuelnih prvaka Golden Stejt Voriorsa. Ukupna statistika Bogdanovića je solidna, no ona nikako ne opisuje ono zbog čega je Srbin obeležio noćašnju utakmicu. Utakmicu je završio s 12 poena, dva skoka i tri asistencije, no najbolje je ostavio za sam finiš utakmice, kad se meč lomio - navodi se između ostalog u izveštaju "Indexa" pod naslovom "PARTIJA ŽIVOTA SRPSKOG MAJSTORA Pogledajte što je napravio prvacima NBA lige u njihovoj dvorani".

Mi bismo samo dodali da je ovo tek početak buduće fantastične karijere u NBA srpskog velemajstora.

BONUS VIDEO: Milan Mačvan posle utakmice sa Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.