Todorić brani Božića od navijača i podseća na učinak pojedinih igrača protiv Mege!

Traži da ne posustanu

Todorić brani Božića od navijača i podseća na učinak pojedinih igrača protiv Mege!

Sportski direktor crno-belih zatražio je od pristalica na još malo strpljenja, jer veruje u mladog stručnjaka
Objavljeno:

Čuli su se zvižduci u Pioniru na račun Petra Božića posle nedopustivog poraza Partizana od Mega Leksa, nakon što su crno-beli vodili 18 razlike. Navijači su prvi put ove sezone javno iskazali nezadovoljstvo trenerom i samim time odmah su počele priče o njegovoj smeni. Međutim, u zaštitu mladog stručnjaka stao je Dragan Todorić, sportski direktor i čovek koji je čitav život u klubu.

- Nije idealna situacija, ali je najlakše povući ishitren potez. Partizan to nikada nije radio, barem otkad sam ja u klubu, a tu sam dugo. Božić ima puno poverenje kluba. Znali smo i kada smo ga angažovali da će biti grešaka, ali verujemo da ima potencijala. - Jedna od uloga trenera je i da trpi pritisak, međutim, ajde da pogledamo malo smirenije i videćemo da je primera radi Marinković šutirao za tri 1/9 od čega 7 otvorenih šuteva, Aranitović 4/14 iz igre - kazao je Todorić za "Novosti" i pozvao navijače na strpljenje.
- Hvala im što nas podržavaju, ali ih molim da budu strpljivi. Pravljenje tima iziskuje dug period. Ekipe se formiraju tokom leta, a mi praktično pred prvu utakmicu. Bilo je teško, ali napravili smo pomake u igri. Nismo u nekoliko slučajeva imali sreće, ali nema posustajanja - jasan je čovek koji je osvojio sve trofeje koje je osvojio i Partizan. (Espreso.co.rs / Izvor: Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.