LJUDI, JA TO RADIM ČITAV ŽIVOT! ZAŠTO BIH SE SAD UPLAŠIO! Ameri upoznajte Bogdana ubicu u poslednjim sekundama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/The NBeye

Nije imao nikakvu tremu

LJUDI, JA TO RADIM ČITAV ŽIVOT! ZAŠTO BIH SE SAD UPLAŠIO! Ameri upoznajte Bogdana ubicu u poslednjim sekundama! (VIDEO)

Srpski košarkaš je posle meča istakao da jednostavno je bio strpljiv u odlučujućoj akciji i da je samo čekao pravi trenutak da napadne Grina

Objavljeno: 09:01h

Srušio je Bogdan Bogdanović šampiona NBA lige! Srbin je i u najjačoj ligi sveta počeo da radi ono za šta je rođen, a to je da ubija rivale šutevima za pobedu u poslednjim sekundama.

BOGDAN SRUŠIO ŠAMPIONE!!! Srbin u poslednjim sekundama odlučio utakmicu protiv Golden Stejta! (VIDEO)

Osetili su to sada na svojoj koži Drejmond Grin, jedan od najboljih defanzivaca lige i njegovi Voriorsi.

- Neverovatno! Pobediti šampiona u ovakvoj utakmici na jedan posed, iako su im nedostajala dva najbolja igrača. Našli smo način da pobedimo. Hvala saigračima koji su mi pomogli da pobedimo - rekao je Bogdan odmah posle meča.

Na ovom meču je postigao 12 poena, podelio tri asistencije i sakupio dva skoka za 22 minuta igre.

- Mislim da smo svi u timu veliki radnicii verujemo u ono što radimo. To je ono što radimo svakog dana, trudimo se da napredujemo, da postanemo bolji i to je jedan od razloga zašto smo pobedili u ovom meču.

- Mi smo novi tim i veoma smo mladi, postajemo bolji iz dana u dan, i u odbrani. Bolji smo i na treninzima, ali i posle ovakvih utakmica, kako vreme prolazi. U ovoj Areni nema mnogo timova koji mogu da pobede - rekao je na parketu posle meča Bogdanović

A očekivano, kada su novinari ušli u svlačionice, on je bio taj koga su okružili i želeli da čuju šta on ima da kaže nakon što je srušio NBA šampiona u njegovoj kući.

- Pobediti šampiona je nešto uvek posebno. Zato i radimo naporno svakog dana, jer nikada ne znate kada ćete da pobedite i kada ćete početi da pobeđujete. Celog života sam imao zadatak da uzimam poslednje šuteve i zato ni ovde nemam čega da se plašim. Ista je košarka i ovde i preko okeana. Isti je način kako se igra - kazao im je Bogdan.

S obzirom na reputaciju kakvu ima Grin kao odbrambeni igrač, pripadnike "sedme sile" je zanimalo i da li je Bogdan bio uplašen.

- Nije mogao Drejmond da me poremeti. Bio sam fokusiran na sebe i kako što lakše da postignem koš. Bio sam strpljiv tokom celog meča, oni su menjali igrače na meni, samo sam na kraju utakmice čekao momenat da postanem agresivan - rekao je Bogdan.

Kompletnu njegovu izjavu poslušajte na snimku ispod.

BONUS VIDEO: Dejan Todorović posle pobede nad Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.