Mačvan se zahvalio navijačima i istakao je šta je reprezentacija dobila ovim kvalifikacijama! (VIDEO)
Foto: Espreso

istina

Mačvan se zahvalio navijačima i istakao je šta je reprezentacija dobila ovim kvalifikacijama! (VIDEO)

- Čudno je okupljamo se usred sezone, ne mogu svi da se odazovu

Objavljeno: 08:33h

Milan Mačvan je odigrao solidan meč sa Gruzijom i njegovo iskustvo je bilo od neprocenjivog značaja mlađim kolegama i onima koji nisu navikli na reprezentativni dres.

Kapiten je posle meča istakao da je tim imao manji problem na početku meča, ali da je pronađen i način da se ti neutrališe.

Zvezda smatra da su sudije u ovih 12 situacija "NAVLAČILE" za Partizan: Spremili smo vam snimke, sami zaključite! (VIDEO)

- Trebalo je agresivnije da se izlazi na šut, a kada su ušli u ritam nismo mogli da ih kontrolišemo. Širili su preko visokih igrača, a Dikson je pravio razliku. Našli smo potom igru, ubacili loptu pod koš i napravili razliku. Da im se zahvalim što su došli u ovako velikom broju, za njih ovo nisu najatraktivniji protivnici. Hvala im, mnogo nam znači, ovim momcima će biti podstrek za dalje - rekao je Mačvan i nastavio:

- Opšti utisak je da smo se prikazali u dobrom svetlu. Ne treba ni očekivati previše, dva-tri dana smo zajedno. Ima mladih, dobro je da smo ih uveli i imaće novu priliku već u februaru. Značiće im da dobiju na samopuzdanju i napreduju. Biće sve lakše, poznavaćemo ovaj sistem i stil igre koji Sale zahteva i bićemo bolji u februaru i napredujemo iz akcije u akciju.

A o kvalifikacionim prozorima...

- Čudno je okupljamo se usred sezone, ne mogu svi da se odazovu, Igramo protiv ekipa ovog nivoa sa ekipama kao što su Holandija i Austraija nikad nismo igrali.

Todorović je bio presrećan zbog ambijenta, svoje partije, saigrača, selektora...

- Imali smo na početku defanzivnih problema, ali mislim da smo u toku treće i četvrte deonice sve to popravili. Prezadovoljan sam svojom partijom i zahvalan što sam deo ove porodice. Nisam baš toliko mlad igrač, ali sigurno da mladima rad sa Đorđevićem donosi puno - istakao je Todorović i zahvalio se na ukazanoj šansi.

Ovde poslušajte šta je rekao Stefan Peno!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.