Konačno dominantni Tauns, Beli i dalje povređen! Majami nastavlja sa ludim utakmicama, a počelo je da puca u svlačionici Memfisa! (VIDEO)
Foto: Fonetap

Gasol u klinču s trenerom

Konačno dominantni Tauns, Beli i dalje povređen! Majami nastavlja sa ludim utakmicama, a počelo je da puca u svlačionici Memfisa! (VIDEO)

Tri utakmice su odigrane u NBA u noći između nedelje i ponedeljka, a nažalost, naš Nemanja Bjelica je i dalje povređen

Objavljeno: 08:42h

Kritike na račun Karla-Entonija Taunsa koje je izrekao trener Minesote, Tim Tibodo, o tome u kom delu utakmice postiže najviše poena, izgleda su urodile plodom.

"Vukovi" su savladali Finiks 119:108 upravo zahvaljujući sjajnom centru koji je postigao 32 poena i sakupio 12 skokova. Što je bilo dovoljno da uz pomoć Viginsa sa 21 i Batlera sa 25 Timbervolvsi zabeleže trijumf posle dužeg vremena.

Posao im je u tome bio olakšan jer zbog povrede prsta za Sanse nije igrao najbolji košgeter Devon Buker, ali isto tako je i Minesota bila oslabljena za neigranje našeg Nemanje Bjelice I Džefa Tiga, za koje se i dalje ne zna kada će se vratiti na teren.

Majami je opet uspeo da u jednom meču uradi nešto neverovatno. Ekipa sa Floride je slavila u Čikagu 100:93, iako su u prvoj četvrtini postavili negativan rekord franšize sa najmanje postignutih poena u tom periodu, svega 7.

Međutim, ni Bulsi se nisu preterano proslavili u toj deonici, pa nisu maltene ni stekli nikakvu značajnu prednost i do poluvremena se sve iznivelisalo na stranu "vreline".

Goran Dragić po običaju "prva violina" sa 24 poena, a odsustvo Vajtsajda je nadoknadio Elington sa 19, kao i Džonson sa 15 koševa. U poraženom timu najbolji Grent sa 24 koša.

Nešto se čudno dešava u ekipi Memfisa, a počelo je izgleda da puca i u svlačionici, te zato ne čudi što su i 8. meč zaredom izgubili. Grizlisi su pali protiv Bruklina, jednog od najslabijih timova lige, 98:88.

Da nešto ne štima jasno je i po odluci da najboljeg strelca, asistenta i skakača u timu ove sezone, Marka Gasola, trener ostavi čitavu poslednju četvrtinu na klupi.

foto: Reuters

- Nemam pojma zašto?! Verujte mi, to mi je prvi put, i uopšte mi se ne sviđa. Još sam nervozniji i frustriraniji nego što se vidi - besneo je posle meča mlađi od braće Gasol.

A upravo je on, dok nije bio sklonjen na klupu bio i najbolji igrač svoje ekipe na ovom meču sa 18 postignutih poena, koliko je na kraju dao i Tajrik Evans.

Netse su do pobede predvodili Demare Kerol sa 24 poena i Trevor Buker sa 16.

NBA, rezultati:

Čikago - Majami 93:100

Minesota - Finiks 119:108

Memfi - Bruklin 88:98

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.