SPREMA SE NOVI BRUTALNI TREJD: Klivlend želi da postane najjača sila koju je NBA ikada videla!
Foto: AP

Drim tim stvaraju

SPREMA SE NOVI BRUTALNI TREJD: Klivlend želi da postane najjača sila koju je NBA ikada videla!

To bi zaista bila reprezentacija SAD u malom

Objavljeno:

Klivlend je letos učestvovao u jednom od najvećih i najboljih trejdova ikada, kada je prosledio svog Kajrija Irvinga Bostonu, a zauzvrat dobio Ajzeju Tomasa, Džeja Kraudera i Ante Žižića.

Uz to kod Lebrona, Lava, Džej Ar Smita, Korvera i ostalih, stigli su i Dvejn Vejd i Derik Rouz (ovaj potonji doduše ni ne igra zbog povrede), ali svakako na papiru deluju kao jedan od najjačih timova ikada u NBA.

Međutim, Kavsi ne žele tu da se zaustave, već žele da stvore i pod koševima neviđenu silu koja bi im verovatno garantovala i dugogodišnju dominaciju u ligi.

foto: AP

Tako mediji u SAD javljaju da je menadžment "kavaljera" ponudio Klipersima novi trejd sa željom da u svoje redove dovede DeAndrea Džordana, dok bi u suprotnom pravcu poslali Tristana Tompsona i zaštićenog pika prve runde drafta naredne godine.

Džordan je jedan od najboljih centara u ligi i ima još godinu dana ugovora sa Klipersima, uz opciju produženja na još godinu ako to bude bila njegova želja i garantovanih 24.000.000 evra godišnje.

foto: AP

Deandre je jednom bio ol-star, jednom član najbolje petorke lige i dva puta član najboljeg defanzivnog tima sezone. Prosečno beleži 10,4 poena, 13,8 skokova i 1,2 blokade ove sezone, dok je Tristan odigrao svega osam utakmica od starta sezone, ali ga muči i povreda butnog mišića leve noge.

Prema izvorima iz tima iz Los Anđelesa, oni nisu protiv toga da se odreknu jednog od glavnih igrača, ali im ova ponuda deluje prilično slabo.

BONUS VIDEO: Novak Đoković i Vladimir Štimac na meču Srbije i Austrije u Pioniru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.