Blizak sa Darkom Šarićem?  Policija u kolima Nikole Pekovića pronašla DVA PIŠTOLJA I KOKAIN! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

AU

Blizak sa Darkom Šarićem? Policija u kolima Nikole Pekovića pronašla DVA PIŠTOLJA I KOKAIN! (FOTO)

On je, tvrde upućeni, blizak sa Darkom i Duškom Šarićem

Objavljeno: 18:06h

Beogradska policija uhapsila je Radojka Tomaševića (35) i Ivana Goločevca (30), državljane Crne Gore, zbog sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljeno držanje oružja i trgovina narkoticima, prenose "Novosti". Njih je policija zaustavila u automobilu "audi 4" američkih tablica, a tokom pretresa pronađeni su narkotici, revolver i pištolj. U posebno prepravljenoj pregradi "audija 4" bio je sakriven revolver marke "ruger", pištolj "golan" izbrušenih fabričkih brojeva, kao i više komada pištoljske muncije različitog kalibra.

Zar niste naučili da se Milojevićeva Zvezda ne brani?! Boaći, u Čelsi se ne ide promašajima kao protiv Arsenala i BATE-a! (FOTO) (VIDEO) Prilikom pretresa Goločevca nađen je paketić kokaina. Sa krivičnom prijavom, dvojica Crnogoraca privedena su Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

foto: AP

Policija je u nastavku provera utvrdila da automobil "audi 4" u kom su bili Tomašević i Goločevac pripada košarkašu Nikoli Pekoviću, koji pored sportske ima i bogatu građevinsku karijeru, prenose "Novosti".

ZAŠTO PLAĆAŠ ONO ŠTO VEĆ IMAŠ? Sejduba Pantić i veče u Humskoj na Football Manager način! (FOTO) (VIDEO) On je, tvrde upućeni, blizak sa Darkom i Duškom Šarićem. Prvom se još sudi za šverc više tona kokaina iz Južne Amerije u Evropu. Policija raspolaže i sa operativnim podacima da je Tomašević u obezbeđenju Nikole Pekovića.

BONUS VIDEO: Vulićević sa Grobarima vodi navijanje posle pobede nad Jang Bojsom

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.