OVO NIŠTA NE VALJA! Paklene vesti o Milošu Teodosiću stižu iz najpouzdanijeg mogućeg izvora! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/MLG Highlights

DRŽI SE, MAJSTORE!!!

OVO NIŠTA NE VALJA! Paklene vesti o Milošu Teodosiću stižu iz najpouzdanijeg mogućeg izvora! (FOTO)

Da podsetimo, sada se Klipersima povredio i Patrik Beverli, pa su ostali samo na Ostinu Riversu i Luu Vilijamsu, koji teško da mogu da izguraju sezonu kao prva dva pleja.... Ostinovog oca Doka čekaju veoma teški meseci

Objavljeno:

Očekivali smo da se Miloš Teodosić u narednim danima ili nedeljama vrati na teren, ali po svemu sudeći, od toga neće biti ništa.

Prema tvrdnjama poznatog NBA novinara Adrijana Vojnarovskog, srpski plejmejker još uvek nije ni blizu povratka na parket, niti se zna kada ga možemo očekivati u igri.

foto: EPA/Mike Nelson

Glavni trener Klipersa Dok Rivers nije u proteklih mesec dana nijednom rekao novinarima koliko će još Teodosić pauzirati, a takođe je sigurno da niko u klubu neće požurivati srpskog asa, pogotovo nakon što je posle dugo vremena konačno stigao iz Evrope u najkvalitetniju ligu na svetu.

Da podsetimo, sada se Klipersima povredio i Patrik Beverli, pa su ostali samo na Ostinu Riversu i Luu Vilijamsu, koji teško da mogu da izguraju sezonu kao prva dva pleja.... Ostinovog oca Doka čekaju veoma teški meseci.

SRAMNO! Srbija MORA da igra sa tzv. Kosovom, sada je sve na državi! (FOTO)

BONUS VIDEO: Vulićević sa Grobarima vodi navijanje posle pobede nad Jang Bojsom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.