U DELIĆU SEKUNDE SPREČENA TUČA: Durent i Vestbruk se prozivali i vređali ceo meč, a onda je krenulo udaranje čelima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ DunkFest

ne podnose se

U DELIĆU SEKUNDE SPREČENA TUČA: Durent i Vestbruk se prozivali i vređali ceo meč, a onda je krenulo udaranje čelima! (VIDEO)

Provocirali su jedan drugog, namerno išli jedan na drugog, nikad više tenzije nije bilo kao što ju je bilo sada

Objavljeno:

Nekada veliki prijatelji i saigrači, a sada ne mogu da smisle jedan drugog! Kevin Durent i Rasel Vestbruk ponovo su imali žestok okršaj na derbiju Zapada koji je pripao na kraju Oklahomi 108:91.

Konačno je Vestbruk uspeo da se raduje pobedi nad svojim bivšim saigračem koji ga je ujeo za srce kada je odlučio da napusti Tandere i pređe u ionako već prejake Voriorse.

foto: AP

Varničilo je nekoliko puta tokom ranijih susreta, ali nikada kao na ovom, kada je delić sekunde falio da dođe do fizičkog obračuna.

Sve vreme meča su dobacivali jedan drugom nešto, a Durent je pokušavao sa ironičnim osmehom na licu da isprovocira bivšeg prijatelja da bi u jednom trenutku se uneli jedan drugom u lice i gurali se čelima zbog čega su i dobili po tehničku grešku.

Međutim, slatka osveta je na kraju pripala MVP-iju lige prošle sezone koji je meč završio sa 34 poena, 10 skokova, a falila mu je asistencija za tripl-dabl učinak.

Svesrdnu pomoć su mu pružili Džordž sa 20 i Karmelo sa 22 poena, uz dobru rolu Adamsa sa 14 poena i 12 skokova.

Kod Voriorsa po običaju najbolji Kari sa 24 poena, a 21 je ubacio Durent, osim njih dvojice je još samo dvocifren bio Omri Kaspi sa 11.

BONUS VIDEO: Aleksandar Đorđević o povredama Stefana Jovića i Vladimira Lučića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.