Evroligu nismo odigrali dobro, ali ovo MORAMO! Alimpijević je posle nekoliko sati u Zadru bacio igrače na trening!
Foto: Beta

PAKLENI RITAM SE NASTAVLJA

Evroligu nismo odigrali dobro, ali ovo MORAMO! Alimpijević je posle nekoliko sati u Zadru bacio igrače na trening!

Aktuelni prvaci ABA lige su u subotu uveče stigli iz Grčke, da bi odmah ujutru usledio trening!

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u subotu uveče u Zadar, gde ih u ponedeljak od 18 časova očekuje meč 9.kola ABA lige.

Crveno-beli su nakon odigrane utakmice Evrolige sa Olimpijakosom, avionom odleteli do Istanbula, a nakon toga letom iz Turske do Zagreba, gde ih je u subotu uveče čekao autobus kojim su se prebacili do Zadra.

ODUŠEVILA SE! Vanja Marinković ostavio Olgu Danilović bez teksta! (FOTO)

Ipak, već u nedelju u prepodnevnim časovima, trener Dušan Alimpijević je izveo ekipu na prvi trening u dvorani „Krešimir Ćosić":

Ovo se samo u Brazilu rađa! Boban Marjanović uhvaćen SA NAJBOLJOM RIBOM NA SVETU! (FOTO)

foto: Beta

- Ne očekuje nas nimalo lak posao u Zadru. Domaćin je bez obzira na činjenicu da ima tri pobede u dosadašnjem delu sezone, pokazao da ima kvalitet, i posebno je neugodan pred svojim navijačima u gradu koji ima dugu košarkašku istoriju. Činjenica je da je iza nas teška nedelja sa dve evroligaške utakmice koje nismo odigrali dobro, ali ovaj meč protiv Zadra moramo da odigramo angažovano, borbeno i da pokažemo kvalitet i igru koja nas je krasila u većini mečeva u ABA ligi ove sezone. Nakon toga sledi pauza u ABA ligi, koja će nam dobro doći, jer nastavljamo u istom ritmu u Evroligi. Svi momci su spremni za ovaj meč, a o 12 igrača koji će nastupiti na parketu dvorane „Krešimir Ćosić" odluku ćemo doneti neposredno pred početak meča - rekao je Alimpijević.

Bogdan pričao o NBA petorci reprezentacije i istakao da ekipa neke stvari više neće ponavljati! (FOTO)

Centar Nikola Jovanović, koji kako odmiče sezona igra sve sigurnije i adaptira se na evropsku košarku, posle uspešne koledž karijere, takođe ističe borbenost i timsku igru, kao prvi preduslov za uspešno gostovanje u Zadru:

- Neugodno gostovanje u Zadru, protiv ekipe koja pred svojim navijačima uvek odigra maksimalno angažovano i borbeno. Zato na tu agresivnost koja ih krasi u njihovoj dvorani, moramo da odigramo i odgovorimo istom merom: borbeno, angažovano, i da odigramo timski. Ako bude tako, možemo da se nadamo povoljnom ishodu, što je naš cilj, novi bodovi pred dvonedeljnu pauzu u regionalnom šampionatu, koja će nam dobro doći jer je raspored težak - rekao je Jovanović.

Utakmica Zadar – Crvena zvezda igra se u ponedeljak od 18 časova, a crveno-beli odmah nastavljaju i međunarodno takmičenje, odnosno Evroligu. U četvrtak u Beogradu gostuje ekipa Baskonije.

BONUS VIDEO: Espreso simulacija žreba za Svetsko prvenstvo 2018

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.