GRIZITE ZA SVAKU LOPTU, KAO DA VAM ŽIVOT ZAVISI: Strašna lekcija Novice Veličkovića svim košarkašima Partizana!
Foto: Dragan Kadić

Naježiće se grobari

GRIZITE ZA SVAKU LOPTU, KAO DA VAM ŽIVOT ZAVISI: Strašna lekcija Novice Veličkovića svim košarkašima Partizana!

Kapiten crno-belih svojim primerom pokušava da izvede ostale igrače na pravi put i pokaže im šta znači igrati u tom klubu

Objavljeno:

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da njegovi saigrači i on u predstojećoj utakmici protiv Olimpije ne smeju da zaborave čiji dres nose i istakao da treba da se bore za svaku loptu kao da im od nje život zavisi.

- Očekuje nas poslednji meč pred reprezentativnu pauzu i od njegovog ishoda mnogo zavisi u kakvom ćemo raspoloženju provesti naredne dve nedelje. Svi mi koji sutra izađemo na teren, ne smemo ni jedne sekunde da zaboravimo čiji dres nosimo i za koliko vernih navijača se borimo - rekao je Veličković za sajt kluba.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Od mene kao najstarijeg, pa do Pecarskog koji je najmlađi, svi treba da znamo da ne postoji 'lako ćemo', i da za svaku loptu moramo da grizemo kao da nam od nje život zavisi. Ako pokažemo borbenost koja mora da bude zaštitni znak igrača Partizana, znamo da će i publika da nas nosi do pobede - rekao je Veličković.

Crno-beli posle osam odigranih kola u regionalnom takmičenju ima pet pobeda i tri poraza, dok Olimpija ima skor 3/5.

foto: Dragan Kadić

- Sutrašnja utakmica je veoma važna za nas da se malo psihološki dignemo. Očekujem da zategnemo odbranu i da budemo mnogo bolji. Veoma je važno da pred ovu pauzu presečemo dobrom igrom, dobrom odbranom i dobrim kontranapadima - rekao je trener Partizana Miroslav Nikolić.

Utakmica između Partizana i Olimpije igra se u subotu od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: Stefan Peno o tome ko je bolji - Delije ili Grobari?

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.