Voroncevič posle trijumfa u Areni: Uvek je teško pobediti Zvezdu, uvek je TEŠKO DA SE IGRA PROTIV NJE!
Foto: Espreso.co.rs

STRAŠNO SMO SE SPREMALI ZA OVO!

Voroncevič posle trijumfa u Areni: Uvek je teško pobediti Zvezdu, uvek je TEŠKO DA SE IGRA PROTIV NJE!

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da izbegnu poraz od moskovskog CSKA - 93:85, a svoje mišljenje o meču dao je jedan od "Armejaca", Andrej Voroncevič.

Objavljeno:

CSKA je daleko lakše nego što se očekivalo izašao na kraj sa Crvenom zvezdom u Beogradskoj areni i stigao do šeste pobede u Evroligi ove sezone.

Iskusni Andrej Voroncevič bio je zadovoljan slavljem svog tima, na parketu gde je ipak očekivao znatno veću podršku srpskom šampionu.

Žoc šokiran u Istanbulu, Barsa pala protiv Bambergu iako je zamalo oborila strašan rekord Evrolige! (VIDEO)

- Uvek je dobro pobediti Crvenu zvezdu. Uvek je teško igrati protiv nje u gostima. Odlično smo se pripremili za ovu utakmicu. Pobedili smo i sada se pripremamo za sledeći meč - rekao je Voroncevič za MOZZART Sport.

Slavlje Armejaca je bilo previše lako…

NISU ME ZABORAVILI! Jednog igrača Zvezde narednih dana čeka pakao! (FOTO)

- Ne bih rekao baš da je bila laka pobeda. Igrali smo jako i potrošili mnogo energije, bili smo tu jedni za druge, iako trošimo mnogo energije iz dana u dan. Nije bilo navijača kao obično, da je bila puna dvorana možda bi se stvari na terenu odvijale drugačije - istakao je on.

CSKA odlično igra i bez nosioca igre iz prethodnih sezona Miloša Teodosića. Ipak, srpski as svakako nedostaje sastavu Dimitrisa Itudisa.

- Da naravno. Znam da je povređen. Naš fizioterapeut je stalno sa njim u kontaktu. Svi želimo da se što pre oporavi. On gleda naše utakmice, neće biti lako bez njega, ali moramo da probamo - jasan je Voroncevič.

Crvena zvezda već za dva dana gostuje Olimpijakosu, dok CSKA u Moskvi igra derbi sa Fenerbahčeom.

BONUS VIDEO: Branko Lazić posle poraza od CSKA

(Espreso.co.rs / MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.