PARTIZAN RIGOROZAN! Suspendovan Samardo Semjuels! (FOTO)
Foto: Beta

ZASLUŽIo je...

PARTIZAN RIGOROZAN! Suspendovan Samardo Semjuels! (FOTO)

Samardo Semjuels prekršio je klupsku disciplinu tako što je na društvenim mrežama komentarisao izjave trenera Nikolića, a pride je saopštio kako još nije primio platu što je tokom dana demantovao Ostoja Mijailović

Objavljeno:

Na zvaničnom sajtu crno-belih navodi se da je Samardo Semjuels suspendovan do okončanja postupka koji će pokrenuti Disciplinska komisija KK Partizan NIS. - KK Partizan NIS, doneo je odluku da zbog narušavanja klupske discipline kao i odredaba ugovora, suspenduje centra Samarda Semjuelsa. Suspenzija će biti aktivna do konačne odluke disciplinske komisije kluba povodom prekrašaja koje je košarkaš učinio - navodi se na sajtu crno-belih.

foto: Espreso.co.rs/Aleksa Radosavljević

Samardo Semjuels prekršio je klupsku disciplinu tako što je na društvenim mrežama komentarisao izjave trenera Nikolića, a pride je saopštio kako još nije primio platu što je tokom dana demantovao Ostoja Mijailović.

HITNA KONFERENCIJA U HUMSKOJ: Ostoja Mijailović o Zagorcu, Muti i Samardu! (VIDEO)

Partizan sledeću takmičarsku utakmicu igra u subotu protiv Petrol Olimpije tako da ostaje da se vidi da li će se do tada znati nešto više po pitanju statusa Samarda Semjuelsa. Ukoliko disciplinski postupak bude okončan znaćemo kakva je situacija, u suprotnom Jamajčanin neće nastupiti protiv "Zmajčeka".

BONUS VIDEO: Samardo Semjuels za Espreso

(Espreso.co.rs/KK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.