HITNA KONFERENCIJA U HUMSKOJ: Ostoja Mijailović o Zagorcu, Muti i Samardu! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Šta će se desiti?

HITNA KONFERENCIJA U HUMSKOJ: Ostoja Mijailović o Zagorcu, Muti i Samardu! (VIDEO)

Predsednik crno-belih je sazvao vanrednu konferenciju za medije

Objavljeno: 21:09h

Vanredna situacija je izbila u košarkaškom klubu Partizan posle poraza od Albe na domaćem terenu, a nekoliko je uzroka tome.

POČELO DA PUCA PO ŠAVOVIMA U PARTIZANU: Besni Samardo udario žestoko po Muti Nikoliću! (FOTO)

Najpre zvižduci navijača igračima i povici sa tribina "Muto, odlazi" upućeni treneru Miroslavu Nikoliću, potom ispadi Samarda Semjuelsa na društvenim mrežema gde je osuo paljbu po treneru, a potom napao klub da mu nije isplatio još jednu platu.

Samardo sad opljuvao i po Partizanu! Grobari mu neće oprostiti ovakvo blaćenje kluba! (FOTO)

foto: Beta

U moru tih loših vesti pojavila se konačno i jedna dobra za crno-bele i njihove pristalice, jer su uspeli da postignu dogovor sa menadžerom Radeta Zagorca i potpišu ga na tri godine.

ZAGORAC PARTIZANOV: Crno-belima ispunjena želja i dobiće ga pod uslovima pod kojima su hteli!

Usled svih tih dešavanja predsednik kluba Ostoja Mijailović je odlučio da sazove hitnu konferenciju za medije na stadionu u Humskoj.

- Ne želim da dajem paušalne izjave. Ne zelim da odgovaram na paušalna pitanja. Nekoliko stvari se desilo poslednjih 20 dana. Za desetak dana ćemo imati finansijski izveštaj. Uradili smo mnogo stvari u marketingu. Potrebno je razumevanje navijača i nemojte da mislite da je treneru lako. Očekivanja su veća i od realnosti. Užurbano idemo napred. To što je 20 ljudi pevalo da Muta treba da ode... On ima ugovor, podršku upravnog odbora i odlično radi svoj posao. Ne može svako idealno... on ima slobodu, kao i ceo stručni štab. Želim da kažem da navijači moraju da imaju strpljenja i da se suzdrže - da ne ubacuju predmete na teren, teška je situacija sa novcem, a to nam otežava situaciju i napredak u sportskom sektoru.

O Samardu.

- Partizan ima disciplinski pravilnik i ni jedan igrač nema pravo da u javnosti nastupa van okvira tog ugovora. Postoji i disciplinska komisija i videćemo kako će postupiti po ovom pitanju. On je tu 20 dana i danas je primio platu za prošli mesec. Plate se daju redovno i igračima i zaposlenima i to je praksa od mog dolaska.

Što se tiče Zagorca, pregovori su tekli do danas i nismo potpisali ništa sa njim. Pregovori nisu završeni, ja želim najbolje klubu, menadžer igraču. Mislim da ugovor može da bude bolji i ostaću uzdržan - dodao je Mijailović.

- Takođe je došao i Pažin, veliki talenat... Ubuduće ćemo da gledamo više da ulažemo u decu. Stranci koje dovodimo su tu da prave rezultate i to je nužno - istakao je.

Dešavanja u Humskoj mogli ste da pratite i na "lajv strimu"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.