Srbin postao NBA rekorder, Maskirani Kajri se vratio i odmah dominirao! Reptorsi zaustavili "Bradu"! (VIDEO)
Foto: EPA/Justin Lane

Nezaustavljiv

Srbin postao NBA rekorder, Maskirani Kajri se vratio i odmah dominirao! Reptorsi zaustavili "Bradu"! (VIDEO)

Sjajni plejmejker je, posle povrede koju mu je zadao njegov saigrač, opet na parketu

Objavljeno: 09:44h

Kajri Irving se vratio na parket posle jedne preskočene utakmice, ali u timu Bostona nije bilo nikakvih promena, Seltiksi nastavljaju da melju sve pred sobom.

Njihova žrtva, 13. u nizu sada je bio Bruklin 109:103, čime su stigli do najboljeg skora u ligi posle starta od dva poraza.

Do novog trijumfa stigli su preko pomenutog Irvinga koji je iz zdravstvenih razloga morao da nosi zaštitnu masku za lice jer je zadobio manji prelom kada ga je udario saigrač Ajron Bejns prošle nedelje.

Utakmicu je završio sa 25 poena, još kada mu se pridodao i Moris sa 21,Tejtum sa 19 i Horford sa 17 jasno je bilo da Netsi nemaju baš neke šanse. Kod njih su se trudili Holis-Džeferson sa 16 poena, Heris sa 19, a po 15 su dali Krabe i Levert.

A u Hjustonu iznenađenje mogli bismo da kažemo i to veliko. Toronto je pobedio ubedljivo 129:113 rekinuvši seriju Roketsa od 6 uzastopnih pobeda.

Uzalud je Harden postigao 38 poena i podelio 11 asistencija kada je na svaki njegov pokušaj stigao još jači i bolji odgovor sa druge strane.

Glavni u pobedničkom timu je bio DeRozan sa 27 poena, a pratio ga je Lauri sa 19, potom Anunobi as 16.

U derbiju Teksasa radovao se na kraju Srbin. San Antonio je pobedio Dalas u gostima 97:91.

Maveriksima je došao njihov rođeni sugrađanin, Lamarkus Oldridž, koji nije štedeo ekipu iz grada u kome je rođen. Ubacio joj je 32 poena i potpuno nadomestio odsustvo Lenarda i Parkera.

Podršku mu je pružio sa 19 poena Peti Mils, a naš Greg Popović je imao mnogo razloga za zadovoljstvo, pre svega jer je postao trener koji je stigao najbrže do 500 pobeda u gostima. Mada se opet posle meča više pričalo o njegovoj političkoj aktivnosti i željama mnogih da se uključi u aktivno baljenje politikom.

Kod poraženih je bio najbolji Devin Smit Džunior sa 27 poena, a po 16 su dali Barea i Barns.

NBA, rezultati:

Bruklin - Boston 102:109

Hjuston - Toronto 113:129

Dalas - San Antonio 91:97

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.