Samardo Semjuels za Espreso: Partizan nije Barsa, svaki dan slušam o Zvezdi! Grobari će doneti titulu! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs/Aleksa Radosavljević

Posle poraza od Albe

Samardo Semjuels za Espreso: Partizan nije Barsa, svaki dan slušam o Zvezdi! Grobari će doneti titulu! (VIDEO)

Iskusni centar sa Jamajke dospeo je u centar pažnje javnosti posle svog statusa na Instagramu, a u međuvremenu je pre toga pričao sa novinarom Espresa

Objavljeno: 21:25h
Aleksa Radosavljević

Loše veče za Partizan i Samarda Semjuelsa je iza nas. Ubedljiv poraz kod kuće od Albe u prvom meču drugog kruga grupne faze Evrokupa teško je pao svima u svlačionici crno-belih...

POČELO DA PUCA PO ŠAVOVIMA U PARTIZANU: Besni Samardo udario žestoko po Muti Nikoliću! (FOTO)

Naravno, ni bivši igrač Barse koji je izazvao i veliku buru u toku noći svojim statusom na Instagramu gde je prozvao direktno trenera Miroslava Nikolića nije neki izuzetak. I pored smrknute face dok je prolazio pored novinara, smogao je snage da se ispriča sa novinarom Espresa.

RAZLIKA U KLASI JE OČIGLEDNA! Nemoćni Partizan poklekao pred raspoloženom Albom! (FOTO) (VIDEO)

Koji su tvoji utisci sa utakmice sa Albom?

foto: Beta

- Dobar su tim. Impresioniran sam njihovom večerašnjom igrom i načinom na koji su svi bili na istoj talasnoj dužini - kratko je prokomentarisao poraz od Nemaca.

Ovo je reakcija Mute Nikolića na povike sa tribina, a dotakao se i Zagorca: Njegov menadžer traži 20-30 hiljada mesečno! (VIDEO)

Primetio sam da si tokom utakmice pokazivao dosta nervoze. Ispravi me ako grešim.

- Tako je kako je. Ovo je novi tim za mene. Iz dana u dan učim nove stvari o njemu. Prilagođavanje običajima u novom klubu je proces. Navikao sam da pobeđujem, ali ovi momci su mnogo mlađi od mene, i dalje uče, pa je ovo za mene period prilagođavanja. Svaki dan kada dođem moram da se prilagodim. Nije ovo Barselona, nije ovo Milano, ovo je totalno drugačija priča - rekao je Samardo za Espreso.

Pa, kako se prilagođavaš životu u Beogradu?

- Dobro. Veoma je lep život ovde. Brzo se navikavam. Svaki dan se dešava nešto drugačije, interesantno je - pohvalio je Amerikanac naš glavni grad.

Evropa gleda u Pionir i ne veruje, a tapkaroši se krste! Odbijamo da verujemo da Srbija nema 300 dinara! (FOTO)

Sviđa li ti se u Srbiji?

- Da. Nikada nisam bio ovde. Lepo je u Partizanu, ali moram svaki dan da slušam nešto o Zvezdi, gde god se okrenem, ali kul je. Skroz je kul u Srbiji - iskren je Samardo.

Neizbežno je bilo pitanje i o navijačima.

- Sjajni su. Daju nam toliko mnogo energije. Oni u potpunosti rade svoj posao, pa moramo i mi mnogo više da se potrudimo zbog njih. Grobari su navijači koji za vas osvajaju titule. Oni su navikli na pobede. Mnogo znači kada u poslednjih pet minuta padneš sa energijom, a oni te poguraju do cilja - dodao je Semjuels u prvom svom razgovoru sa novinarom našeg portala.

SUDIJE ZAMALO PREKINULE MEČ U PIONIRU: Partizan će papreno biti kažnjen zbog onoga što se dogodilo! (VIDEO)

U međuvremenu da još jednom pomeneno da se centar sa Jamajke prilično osuo na trenera Nikolića, jer je bio nezadovoljan tretmanom na ovoj utakmici.

BONUS VIDEO: Vilijams-Gos posle poraza od Albe


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.