Bivši kapiten oprostio Zvezdi 150.000 evra duga i otkrio da li bi prešao u Partizan

Odgovarao na pitanja fanova

Bivši kapiten oprostio Zvezdi 150.000 evra duga i otkrio da li bi prešao u Partizan

Košarkaš Budućnosti je ispričao i koji su mu mečevi ostali u dragom sećanju i sa kojim igračima je voleo da igra
Objavljeno:

Bivši kapiten Crvene zvezde, a sada jedan od glavnih igrača podgoričke Budućnosti, Tadija Dragićević, odgovarao je na pitanja navijača i fanova na sajtu ABA lige i dao neke vrlo zanimljive odgovore, baš kao što su bila i pitanja. Tako je iskusni krilni centar odgovorio jednom fanu da nikada ne bi mogao da pređe u Partizan, iako poštuje taj klub. - Ne bih mogao. Poštujem Partizan mnogo i njegovu veličinu, ali u Zvezdi sam se afirmisao, proveo mnogo godina, bio kapiten... Tako da ta opcija ne ide - rekao je Dragićević koji se prisetio i najdražih utakmica u karijeri.

- Izdvojio bih onu pobedu protiv Reala sa Zvezdom u Pioniru, onda zlato u Izmiru sa mladom reprezentacijom protiv Turske i polufinale Evrokupa protiv Uniksa sa Zvezdom u Areni. To je bilo nestvarno - odgovorio je Dragićević koji tvrdi da se najbolje na terenu slagao sa Omarom Kukom i Milanom Gurovićem. Dvadesetdevetogodišnji košarkaš je ponikao na Malom Kalemegdanu i u dva navrata je branio boje tog kluba. Prvi put do 2010. godine kada se preselio u Romu, a otkrio je da je tom prilikom oprostio klubu veliki dug, više od 150.000 evra.
- Jesam oprostio. Sve je to bilo iz ljudskih razloga i prema klubu koji mi je dao mnogo toga, iako je bilo i nekih ružnih stvari. Zvezdu volim do malih nogu, iako se nikada nisam busao u grudi i pravio šou od toga - rekao je Dragićević. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.