HOĆU POBEDU ZA SLAVU: Muta Nikolić je izašao sa sjajnom željom pred igrače Partizana za meč sa Albom!
Foto: Filip Plavčić

Dodatni motiv

HOĆU POBEDU ZA SLAVU: Muta Nikolić je izašao sa sjajnom željom pred igrače Partizana za meč sa Albom!

Crno-beli žele da se revanširaju nemačkom timu za ubedljiv poraz

Objavljeno: 12:06h

Košarkaši Partizana nastavljaju sa takmičenjem u Evrokupu duelom protiv Albe u hali "Aleksandar Nikolić" u utorak.

Crno-beli će pokušati da se revanširaju nemačkom timu za poraz u prvom kolu takmičenja, kada su primili više od 100 poena i odigrali jednu od najslabijih utakmica u sezoni.

Upravo o tome je dan pre meča govorio trener Miroslav Muta Nikolić koji želi da se njegovi igrači osvete berlinskom timu.

foto: Beta

- Alba je jedina ekipa koja nas je glatko pobedila u Evrokupu. Rekao sam i tada, u prvom kolu, da ćemo igrati sve bolje i bolje i nadam se da ćemo smoći snage da trijumfujemo. Svakako očekujem mnogo bolju igru u odnosu na taj prvi duel. Sve što duže budemo igrali, bićemo sve bolji. Protiv Mege smo odigrali na 70-80 posto onoga kako ja želim da igramo. Tečno i sa dobrim protokom lopte protiv kvalitetnog tima kakav je Mega. Takođe, nadam se da ćemo protiv Albe pobediti pošto mi je tog dana i slava - rekao je Nikolić.

Ono što će im za to biti potrebno jeste svakako i podrška navijača sa tribina.

- Svaka nova utakmica za nas je šansa da pokažemo napredak u igri. Osećamo da igramo bolje i da će nam se uz malo strpljenja to vratiti i kroz rezultate. Protiv Albe smo u Berlinu doživeli ubedljiv poraz, ali mislim da će u Beogradu, pred našim navijačima, utakmica biti potpuno drugačija. Želimo trijumf i učinićemo sve da do njega dođemo - rekao je centar Đoko Šalić.

Utakmica se igra u utorak od 20 časova, a prodaja pojedinačnih ulaznica za meč je počela i cene su 300 (tribine), 500 (parter), 1.200 (bela loža), 1.500 (VIP loža) i 12.000 dinara (počasna mesta pored terena).

BONUS VIDEO: Tuča Grobara u Hali Pionir

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.