PIONIR ZOVE GROBARE! Od ponedeljka u prodaji karte za Albu! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

EVROKUP

PIONIR ZOVE GROBARE! Od ponedeljka u prodaji karte za Albu! (FOTO)

Košarkaši Partizana posle pet odigranih kola u Evrokupu imaju jednu pobedu i pet poraza i poslednji su na tabeli Grupe C, dok je Alba druga sa skorom od četiri pobede i jednim porazom

Objavljeno:

Prodaja ulaznica za utakmicu šestog kola Evrokupa između košarkaša Partizana i Albe počinje sutra, saopštili su crno-beli.

Utakmica između Partizana i Albe igra se u utorak u hali "Aleksandar Nikolić" od 20.00.

JOKIĆ PODELIO DVE NAJLEPŠE ASISTENCIJE SEZONE, KOJA VAM JE JAČA? Svi jutros pričaju o ovim dodavanjima! (VIDEO) Ulaznice za taj meč sutra će prodavati u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu od 9.00 do 18.00 i u prostorijama košarkaškog kluba na stadionu Partizana od 10.00 do 16.00.

foto: Saša Pavlić Koky

U utorak, na dan utakmice, karte će moći da se nabave na stadionu Partizana od 10.00 16.00, kao i na blagajnama hale "Aleksandar Nikolić" od 10.00 do početka meča. Cena ulaznica za tribine je 300 dinara, za parter 500, dok karte za Belu i VIP ložu koštaju 1.200, odnosno 1.500 dinara. Za počasna mesta pored terena potrebno je izdvojiti 12.000 dinara.

OSEĆAM SE ODLIČNO, NE BRINITE! Sjajne vesti! Žarko Paspalj izašao iz bolnice posle doživljenog moždanog udara! (FOTO)

NAVIJAČI PARTIZANA, VAŠ KLUB JE NAJBOLJI U EVROPI! Crno-beli ispred CSKA, Barselone, Panate... (FOTO) Košarkaši Partizana posle pet odigranih kola u Evrokupu imaju jednu pobedu i pet poraza i poslednji su na tabeli Grupe C, dok je Alba druga sa skorom od četiri pobede i jednim porazom.

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle poraza Partizana u derbiju od Zvezde

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.