PRSLI SMO OD SMEHA! Nikola Jokić ima novi nadimak, i to po bivšem saigraču Peđe i Divca! (VIDEO)
Foto: Fonet

VRHUNSKA FORA

PRSLI SMO OD SMEHA! Nikola Jokić ima novi nadimak, i to po bivšem saigraču Peđe i Divca! (VIDEO)

A, NBA liga je u njegovu čast napravila i četvoroipominutni video snimak na kome se mogu videti mnoge magične asistencije srpskog asa iz Denver Nagetsa

Objavljeno:

Nikola Jokić je glavni igrač Denver Nagetsa, a već u prvih 12 utakmica nove sezone imao je nekoliko magičnih utakmica, pa najviše zahvaljujući njemu ekipa iz Kolorada ima sedam pobeda i pet poraza.

Boban Marjanović - ko je to? Doduše, i bez njega Detroit gazi... Boston je sila ove sezone (VIDEO)

Američki mediji, ali i njegove kolege, najviše su oduševljene lakoćom s kojom mladi Somborac igra, dok u prvi plan najčešće stavljaju način na koji asistira.

foto: Printscreen/Youtube/Harrison Wind

Kolega sa televizije ESPN upitao je pre nekoliko noći, posle novog spektakularnog pasa našeg reprezentativca, da li je ovo 'Džoker', što je Jokin nadimak u SAD, ili 'Velika bela čokolada' – aludirajući na Džejsona Vilijamsa, nekadašnjeg lucidnog plejmejkera Sakramento Kingsa.

Štimara je najbolji u Evroligi! (VIDEO)

Upravo u njegovu čast, NBA liga napravila je video-klip dužine četiri i po minuta koji sadrži samo Jokićeva dodavanja bez gledanja, a u prvi plan su stavljena ona u stilu Arvidasa Sabonisa ili Vlada Divca – preko glave, iza leđa.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti i Matijas Lesor posle prve pobede u derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.