Alimpijević: Odigrali smo najgore poluvreme, ne može ovako! (FOTO)
Foto: Beta

MORA DA KRITIKUJE...

Alimpijević: Odigrali smo najgore poluvreme, ne može ovako! (FOTO)

Veoma loša partija crveno-belih u Malagi... Trener je imao šta da kaže posle nje

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da njegov tim ne može da igra kao što je slučaj bio u porazu od Unikahe u šestom kolu Evrolige.

Crveno-beli su izgubili u Malagi rezultatom 79:65 i tako upisali četvrti poraz ove sezone u elitnom takmičenju. Alimpijevićevi izabranici nijednog trenutka nisu vodili u tom duelu, a imali su zaostatak od 21 poena u drugoj četvrtini, kada je praktično rešena utakmica, iako su Beograđani pokušali da se vrate u nastavku.

STARA MRŽNJA ZABORAVA NEMA! Delije se obrušile na Muslija tokom meča Unikaha - Zvezda! (VIDEO)

- Stvari su vrlo jednostavne što se tiče ove utakmice. Po mom mišljenju, Unikaha je odigrala odličan meč, dok je moj tim odigrao sigurno najgore poluvreme u Evroligi ove sezone. Naš protivnik je igrao jako agresivno, pritiskali su nas na osam metara od koša, dok smo mi bili vrlo pasivni u napadu. Ne možemo da igramo na taj način - naglasio je Alimpijević.

foto: Fonetap

Unikaha je prvi put u istoriji kluba bila bolja od Crvene zvezde u Evroligi, a španski tim je ključnu prdnost ostvario već u prvoj deonici i nije je ispuštao do kraja meča.

Poraz Zvezde u Malagi! Nedović bez emocija protiv bivšeg kluba, sjajan i Milosavljević! (FOTO) (VIDEO)

- To je prvi put u istoriji da smo pobedili Zvezdu. Igrali smo agresivno i ono što je najvažnije, počeli smo utakmicu dobro. Imali smo malih problema početkom treće četvrtine i nije prvi put da nam se to dešava. To je nešto što moramo da promenimo - istakao je oduševljeni Đoan Plaza.

Košarkaše Crvene zvezde naredna utakmica čeka u nedelju, kada u ABA ligi dočekuju FMP, a tri dana kasnije igraju sa moskovskim CSKA u „Beogradskoj areni“.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti i Matijas Lesor posle prve pobede u derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.