BOBI, BEŽI ODATLE GLAVOM BEZ OBZIRA: Ludi Van Gandi nema nameru da ga pušta češće u igru, iako Srbin uvek izdominira!
Foto: AP

Šta nije u redu s tim čovekom?

BOBI, BEŽI ODATLE GLAVOM BEZ OBZIRA: Ludi Van Gandi nema nameru da ga pušta češće u igru, iako Srbin uvek izdominira!

Trener Detroita kao da ima nešto lično protiv Srbina

Objavljeno:

Boban Marjanović je i definitivno u nemilosti trenera Stena van Gandija iz samo njemu znanih razloga.

PUSTILI SU BOBANA DA IGRA I BOBAN JE GRMEO! Detroit razbio Indijanu, hoćemo još! (VIDEO)

Strateg Detroita uopšte ne računa na srpskog reprezentativca, iako ovaj kad god dobije priliku da zaigra, zablista punim sjajem, kao što je to bilo prethodne noći protiv Indijane.

Navijači Pistonsa gube strpljenje i sami, jer im nije jasno šta toliko Van Gandi ima protiv Srbina, te ga na kašičicu pušta na parket, a tako će biti i u nastavku sezone, ako je suditi po izjavi iskusnog trenera.

foto: Fonetap

BOBI KONAČNO ZAIGRAO: Nije isto kada trenirate po 3 sata svaki dan i kada igrate na utakmici! (VIDEO)

- Znate zanimljivo je jer smo danas pričali o tome da svako dobije priliku. Prošlo je samo 11 utakmica i svih 14 igrača je u nekom trenutku dalo značajan doprinos... Mislim da znaju da će neki od njih igrati svake večeri, drugi ne, ali svi će nam biti bitni kako sezona odmiče. Biće različitih situacija i trebaće nam - rekao je Van Gandi i između redova poručio da Bobi i dalje neće biti među glavnim njegovim opcijama.

Novinari su odmah pitali zašto je to tako, barem u slučaju Marjanovića koji ne samo da iskoristi na najbolji mogući način svaki minut na parketu, već i zarađuje veliki novac, a ne igra redovno. Van Gandi se odmah uhvatio za tu jednu manu u njegovoj igri koju uvek potencira.

foto: Reuters

- Boban je imao problema sa odbranom, ali Boban može da radi druge stvari na suprotnom kraju parketa. Dao nam je pravu energiju i pronalazili smo dobra rešenja u odbrani čovek na čoveka. U pojedinim trenucima smo se snalazili i kada su igrale niske petorke - rekao je on.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle sjajne partije u Večitom derbiju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.