Rekao sve što mu je na srcu: Sale Đorđević oštro opleo po krivcima za cirkus koji je nastao u evropskoj košarci! (FOTO)
Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis

veštački

Rekao sve što mu je na srcu: Sale Đorđević oštro opleo po krivcima za cirkus koji je nastao u evropskoj košarci! (FOTO)

Fiba je veštački promenila hijerarhiju rezultata u nacionalnim selekcijama

Objavljeno:

FIBA kvalifikacioni prozori su napravili cirkus i telenovelu u evropskoj košarci, a rešenje se ni ne nazire, a termini mečeva su sve bliži...

Aleksandar Đorđević je po ko zna koji put opleo po krovnoj organizaciji svetske košarke...

DA LI ĆE BITI BOLJI? Jokić je za dlaku srušio Stojakovića, ali jedan Peđin rekord niko u NBA neće uspeti da obori! Znate li koji? (VIDEO)

- Fiba je veštački promenila hijerarhiju rezultata u nacionalnim selekcijama. Mogu da iskoristim trojicu ili četvoricu igrača koji su igrali na Evrobasketu i da iskoristim čak 15 igrača koji nikada nisu bili s nama u timu. Oni ne igraju ni Evroligu, ni NBA. Austrija nam dolazi u goste sa istim timom i trenerom s kojim uvek igraju. Sada Austrija ima više šansi da pobedi Srbiju, a niko neće reći kako ćemo igrati sa trećim timom. Gledajući iz naše perspektive, to nije prirodno. Ni za mene, ni za okolinu, ni za sponzore... Moramo da imamo jednaku priliku da se borimo za rezultat - rekao je Sale i dodao:

IZNEO I PAPIRE! SVE U DINAR OBJASNIO: Terzić nikad nije ovako odgovarao na pitanja o zaradi, dugovima, procentima, pojačanjima! (VIDEO)

- Fiba je ubacila prozore i videćemo kako će to funkcionisati. Biće mnogo problema za mnoge ljude, za klubove koji plaćaju i traže profesionalizam, za igrače koji će biti preopterećeni mečevima, za takmičenje koje staje, i timove koji gube automatizam - rekao je Đorđević.

REKORD KARIJERE NIKOLE JOKIĆA! Nikola brojao do 41, ovo što je uradio Bruklinu NBA još nije videla!!! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Vujadin Savić luduje sa Delijama u Pioniru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.