ISPOVEST BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA: Hteo sam u tom trenutku da ostavim košarku!  (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ali bez ružnih reči

ISPOVEST BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA: Hteo sam u tom trenutku da ostavim košarku! (FOTO)

Napisao je vrlo emotivno pismo o tome gde se nalazio pre godinu dana i kako se tačno osećao

Objavljeno:

Nije ostao u baš nekom posebnom sećanju Frenk Robinson navijačima Partizana.

Američki košarkaš je prošle sezone bio član crno-belih, ali ne dugo, jer usled čestih povreda i izuzetno loše forme klub je raskinuo saradnju sa njim u drugoj polovini sezone.

foto: Beta/Miroslav Todorović

Ipak, bez obzira na to, Amerikanac ume često putem društvenih mreža da se priseti boravka među crno-belima i Grobara i nije rekao nikada nijednu lošu reč.

Upravo tog perioda se prisetio i sada na Instagramu gde je ispisao svoju ispovest o tome u kakvom je stanju i situaciji bio tada, bez ružnih reči o Partizanu, a sve to uz fotografiju kako sedi na parketu posle poraza od PAOK-a i ispadanja iz FIBA Lige šampiona.

A post shared by Frank Robinson (@califrank5) on

- Sećam se ovog dana. Bio je težak. Upravo smo bili izgubili meč plej-ofa od PAOK-a i ispali iz FIBA Lige šampiona. Ali ne samo to, jer sam ja u tom trenutku bio spreman da odustanem od košarke. Nisam se više osećao kao igrač kakav sam navikao da budem.

- Bez obzira na to koliko sam želeo, koliko sam naporno radio, jednostavno mi nije išlo. Bio sam spor, van forme, ritam mi je bio sr**e i ko zna iz kog razloga nisam se uopšte popravljao. Cela sezona je bila odvratna.

foto: Saša Pavlić Koky

- Po prvi put u mom sportskom životu nisam mogao da uradim ono što sam želeo na terenu, da idem gde sam hteo da idem i to mi je ubilo samopouzdanje. Dobra stvar je što sam blagoslovljen da ne odustajem. Nije bilo šanse da na takav način završim karijeru, žalio bih do kraja života.

- Sezonu kasnije vratio sam se da ja opet budem ja i zauvek ću biti zahvalan na najgoroj sezoni u mom životu zbog tog trenutka, tog dana kada je napravljena ova fotografija i mnogih sličnih iz prošle sezone koje su me napunile gorivom za danas.

foto: Dado Đilas

- Nikada ne odustajte od sebe. Nikada ne dozvolite da ono što drugi pričaju o vama i osećaju prema vama prevlada nad onim što vi znate o samima sebi. Ovo je moje svedočenje - napisao je vrlo emotivno Robinson.

Robinson trenutno igra u Urugvaju gde predstavlja jednog od najboljih igrača u ligi i reklo bi se da se u potpunosti vratio košarci.

BONUS VIDEO: Tuča Grobara u Hali Pionir

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.