ON JE PAKLENI IGRAČ! JEDAN OD NAJBOLJIH U NBA! Trener Denvera egzaltiran zbog Jokića, posle najveće noći karijere! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

Oduševljen

ON JE PAKLENI IGRAČ! JEDAN OD NAJBOLJIH U NBA! Trener Denvera egzaltiran zbog Jokića, posle najveće noći karijere! (VIDEO)

Majkl Meloun je istakao da je Srbin jedan od najboljih igrača u NBA

Objavljeno:

Nikola Jokić je zablistao još jednom punim svojim sjajem na parketima u NBA.

REKORD KARIJERE NIKOLE JOKIĆA! Nikola brojao do 41, ovo što je uradio Bruklinu NBA još nije videla!!! (VIDEO)

Srbin je ubacio 41 poen Bruklinu i time postavio rekord dosadašnje karijere.

Njegovom igrom bio je oduševljen i Majkl Meloun, trener Denvera koji nije štedeo reči hvale na račun srpskog košarkaša.

Da, bilo je ovo posebno veče za njega. Išlo ga je, postigao je 41 poen, ubacio 4 trojke, skakao je. Očigledno momak koji može da radi sve. Bila je to jedna od "onih" noći. Bilo nam je potrebno to, veliki trud je uložen u odbrani - rekao je Meloun o Jokiću.

foto: Reuters

On se malo i našalio dok su ga novinari pitali da li je namerno vratio Nikolu u igru da bi stigao do rekorda karijere.

- Ma razlog zašto je posle izašao je taj što je dobio 6. faul, pa je morao napolje. A osetio sam želju publike, pogotovo kada je prethodno šutnuo nekoliko trojki i promašio kako su reagovali. Ne pratim ja to, ne pratim individualnu statistiku, ali to što je stigao do rekorda karijere i najvažnije u našoj pobedi, to je fantastično - poručio je Meloun.

foto: Reuters

Novinari su pitali i stratega Nagetsa da li postoji nešto što Jokić ne može da uradi s obzirom da puni na svakom meču skoro sve statističke kolone.

- Reći ću vam šta ne može da uradi, ne može da skoči mnogo visoko. On je veoma, veoma vešt, očigledno način na koji šutirao, pogotovo za tri poena ove godine, je veličanstven. Ali i tim mu omogućava da igra tako i da ima te šuteve. On je pakleni igrač, a neću da kažem da je pakleni mladi igrač, jer me baš briga za njegove godine, pošto je Nikola Jokić jedan od najboljih igrača u NBA.

foto: AP

I za kraj je poručio

- Ipak mislim da su dodavanja ta koja ga izdvajaju od drugih. On dobro šutira, ali mislim da ga njegova organizacija igre, vizija na terenu, nesebičnost je ono što izdvaja Nikolu Jokića od svih drugih igrača. Ne postoji mnogo igrača koji mogu da igraju tako kao on.

BONUS VIDEO: Pero Antić posle pobede nad Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.