MUTA NIKOLIĆ OPTUŽUJE: Čabarkapa nije hteo da pomeri derbi! Ili Čović? Ne znam ko vodi ovu ligu!
Foto: Dado Đilas

Ljut zbog rasporeda

MUTA NIKOLIĆ OPTUŽUJE: Čabarkapa nije hteo da pomeri derbi! Ili Čović? Ne znam ko vodi ovu ligu!

Crno-beli već u sredu igraju protiv jedne od najjačih ekipa u Evrokupu, Lokomotive Kuban

Objavljeno:

Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je da će utakmica protiv Lokomotive, kao i svaka u Evropi, služiti za sticanje iskustva.

- Što se tiče Evrope, mi skupljamo iskustvo, da klinci imaju što više minutaže i iskustva za sledeće godine - rekao je Nikolić.

Partizan će se u sredu sastati sa ruskom Lokomotivom Kuban u petom kolu Evrokupa.

foto: Filip Plavčić

- Radi se o dobroj, profesionalnoj ekipi, sa velikim budžetom i jako dobrim trenerom Sašom Obradovićem. Oni su po meni ubedljivo najbolji u Evrokupu i biće nam jako teško - kazao je Nikolić.

Strateg Partizana nije mogao da se ne osvrne da ovaj meč dolazi manje od 48 sati nakon duela protiv Crvene zvezde, a za to je okrivio čelnike ABA lige koji nisu želeli da pomere meč.

foto: Dado Đilas

- Čudim se zašto se derbi igrao u ponedeljak, a mogao je u nedelju, pošto je Zvezda igrala Evroligu u četvrtak. Mi sada, već u sredu igramo sa Kubanom, pa u subotu sa Megom, a oni se tamo odmaraju. To je kalendar koji mora da se istrpi, a ko je napravio propust, ja ne znam. Oni nisu hteli da pomere utakmicu za nedelju, da imamo bar jedan dan više da se odmorimo za Lokomotivu. Žarko Čabarkapa direktor lige nije želeo da pomeri derbi. Ili Nebojša Čović, ne znam ko vodi ovu ligu.

Košarkaš crno-belih Vanja Marinković rekao je da je važno da Partizan ostane koncentrisan.

- Iako smo kasno sinoć završili utakmicu i praktično ćemo trenirati samo večeras, moramo da se u potpunosti posvetimo utakmici sa Lokomotivom. Neće biti lako, oni su veoma kvalitetna ekipa, a naša je obaveza da igramo najbolje što možemo, bez obzira na sve - rekao je Marinković.

Utakmica će se igrati u sredu od 20.00 u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle sjajne partije u Večitom derbiju!

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.