Feldin izigravao novinara dok je Ročesti pričao da ga je odmah posle derbija zvala majka da mu se žali! Lesor je mrtav hladan! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Stranci u derbiju

Feldin izigravao novinara dok je Ročesti pričao da ga je odmah posle derbija zvala majka da mu se žali! Lesor je mrtav hladan! (VIDEO)

Oni su prvi put igrali u Večitom derbiju

Objavljeno: 14:28h

Crvena zvezda je slavila u prvom derbiju sezone protiv Partizana na njegovom terenu.

Ono što je u neku ruku bio kuriozitet ovog duela večitih rivala u ABA ligi jeste svakako veliki broj debitanata u njemu, koji su po prvi put u životu osetili čar igranja u najvećoj utakmici srpske košarke.

Takvi mečevi su uvek posebni i za strane igrače koji nemaju mnogo prilike da dožive takvu vrstu rivalstva i takvu atmosferu kao što se događa na mečevima crno i crveno-belih.

foto: Dado Đilas

- Dobra je bila utakmica. Znali smo da će atmosfera biti dobra. Igrali smo dobro, kao tim. Svašta uvek može da se dogodi u derbiju. Zgrabili smo timsku pobedu. Svi su doprineli, bilo da su odigrali minut ili više. Izašli smo tamo kao tim, i dalje učimo i sve smo bolji svakog dana - rekao je Ročesti, a potom izneo svoja osećanja o debiju u derbiju.

- Srpski igrači danima su pričali o tome. Gledao sam snimke i utakmice prethodnih dana. Tako da je bilo zabavno. Majka me je zvala da mi kaže da je morala da smanji ton na televizoru zbog buke. Bilo je uzbudljivo - rekao je Ročesti, dok je njegov njegov saigrač Džejms Feldin u tim trenucima izigravao novinara i zavitlavao saigrača.

foto: Dado Đilas

Matijas Lesor je zbog svojih zakucavanja već postao miljenik navijača Zvezde, a posle svog prvog derbija je rekao:

- Bilo je ovo upravo ono što sam očekivao. Bilo je ludo, bilo je teško za nas, ali smo ostali fokusirani i pobedili. Bilo mi je sjajno - rekao je francuski košarkaš.

BONUS VIDEO: Pero Antić posle pobede nad Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.