TU SAM DA DODAM PEŠKIR, NOSIM VODU: Oproštajna poruka Štimca od reprezentacije Srbije je dokaz kakav je on čovek u stvari! (FOTO)
Foto: AP

Srbija iznad Svega

TU SAM DA DODAM PEŠKIR, NOSIM VODU: Oproštajna poruka Štimca od reprezentacije Srbije je dokaz kakav je on čovek u stvari! (FOTO)

Iskusni centar je odlučio da posle Eurobasketa ne igra više za nacionalni tim

Objavljeno:

Nema iskrenog navijača košarkaške reprezentacije Srbije koji makar malo nije razočaran bio u ponedeljak kada je objavljena informacija da se Vladimir Štimac oprostio od nacionalnog tima.

Iako možda nije toliko svojim učinkom na terenu doprinosio uspesima srpske selekcije, njegovo samo prisustvo u njoj je bilo neprocenjivo, a njegov stav o igranju za Srbiju je oduševljavao svakog istinskog patriotu.

foto: Dado Đilas

Mnogo je bilo tužnih koji su saznali da je reprezentativnu karijeru uoči kvalifikacija za Mundobasket završio momak koji je redovno bio tu za nacionalni tim, u pola dana, u pola noći je bio spreman da uskoči.

Sada se on i zvanično putem svog Instagrama oprostio od nacionalnog tima, a njegova poruka najbolje opisuje koliko u stvari voli reprezentaciju i svoju zemlju.

- Hvala svima na lepim porukama, radio sam sve za zemlju taj grb, dres i himnu. Zauzvrat sam samo hteo da vidim sreću i ponos ljudi na nas i naša dela, doček na balkonu je nešto što bih poželeo svakom sportisti. Jer kako kažu mi Srbi smo nebeski narod. Oprostio se jesam, ali ne znači da neću biti sa njima da ih podržim u svakom trenutku. Možda dodam peškir ili ponesem vodu.. Što da ne, oni to sve zaslužuju i više od toga.. Srbija iznad svega - napisao je Štimac.

BONUS VIDEO: Na poluvremenu utakmice Srbija - Gruzija sa zvučnika su grmeli - DORSI

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.