Kajri predvodi najbolji tim lige! Voriorsi pobedili tek treći put za 3 godine kada su dali manje od 100 poena! (VIDEO)
Foto: EPA/Erik S Lesser

Seltiksi u seriji

Kajri predvodi najbolji tim lige! Voriorsi pobedili tek treći put za 3 godine kada su dali manje od 100 poena! (VIDEO)

Samo tri meča su odigrana prethodne noći u NBA

Objavljeno: 09:08h

Nema nikakve sumnje da je trenutno Boston tim u najboljoj formi u NBA. Seltiksi su prethodne noći protiv Atlante stigli do svoje devete uzastopne pobede, nakon što su sezonu startovali sa 2 poraza.

Za tesno slavlje u gostima pobrinuo se najbolji igrač ekipe Kajri Irving koji je ubacio 35 poena, što je prvi put da je premašio brojku od 30 od kada je letos stigao iz Klivlenda, i tako sprečio da "jastrebovi" naprave i drugo iznenađenje u dve večeri.

Za trijumf 110:107 mu je pomogao i Tejtum sa 21 poenom i Horford koji je ubacio 15 uz 10 skokova. Na drugoj strani Šroder je postigao 23 poena, a pratili su ga Belineli i Dedmon sa po 19.

Golden Stejt je stigao do novog trijumfa u jednoj utakmici u kojoj nije bilo šutersko veče ni za njih, ali ni za njihovog protivnika Majami. Mnogo je šuteva na koš bilo upućeno, a malo je prošlo kroz obruč.

Voriorsi su slavili 97:80, a ovo je prvi put ove sezone da su postigli manje od 100 poena, kao i njihova tek treća pobeda u poslednje tri sezone kada postignu manje od trocifrenog broja poena.

Stef Kari ih je predvodio sa 21 poenom, dok je Grin završio meč sa 18 poena od čega četiri pogođene trojke. U redovima indisponirane "vreline" Džonsonovih 21 i Dragićevih 19 poena nisu pomogli.

Još jedna ne baš lepa utakmica odigrana je tokom noći, ali s obzirom da se igrala između možda i najgorih ekipa u ligi, nije ni čudo. Bruklin je uspeo nekako da slomi otpor Finiksa 98:92.

S obzirom na to da im u prethodnim utakmicama nije išlo u napadu, Netsi su sada sve bacili na odbranu i to im je donelo pobedu i prekid serije od 4 uzastopna poraza.

D'Anđelo Rasel je bio glavni igrač sa ukupno 23 poena od čega 13 u poslednjoj četvrtini kada se lomio rezultat, a Džo Heris mu je pripomogao sa 18 koševa. U redovima Sansa je podbacio Buker koji je dao tek 18 poena uz loš procenat šuta iz igre, a najbolji je bio Voren sa 20 poena.

NBA, rezultati:

Golden Stejt - Majami 97:80

Finiks - Bruklin 92:98

Atlanta - Boston 107:110

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.