ALIMPIJEVIĆ POGOĐEN U GLAVU: Leteli tvrdi predmeti prema igračima Zvezde, crveno-beli besni zbog toga! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Izdali saopštenje

ALIMPIJEVIĆ POGOĐEN U GLAVU: Leteli tvrdi predmeti prema igračima Zvezde, crveno-beli besni zbog toga! (VIDEO)

Crveno-beli ističu da ni igrači ni stručni štab nikoga nisu provocirali, ali da to nije bilo dovoljno da se izbegne gađanje predmetima i žestoko vređanje kome su bili izloženi

Objavljeno: 11:06h

U jutro nakon košarkaškog Večitog derbija u ABA ligi, u kome je Crvena zvezda savladala Partizan, crveno-beli su izdali saopštenje povodom ponašanja pristalica crno-belih.

BRUTALAN MOMENAT: Delije pevale treneru - ali Partizanovom! (VIDEO)

Aktuelni šampion regionalnog takmičenja izrazio je nezadovoljstvo zbog nesportskog ponašanja dela Grobara, a u saopštenju ističu da je njihov trener Dušan Alimpijević pogođen tvrdim predmetom u glavu.

- Ovaj meč obeležio je i jedan incident, pošto je trener šampiona ABA lige Dušan Alimpijević zadobio lakšu povredu, jer je tokom meča pogođen tvrdim predmetom u glavu.

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA TV! Tuča na tribinama Pionira tokom derbija! (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

Vujadin Savić je Zvezdin ULTRAS! Štoper uhvaćen kako u transu luduje sa najvatrenijim Delijama na Derbiju! (VIDEO)

KK Crvena zvezda je pregledom video materijala već utvrdio da je jedan od sudija, Milivoje Jovčić, na utakmici video taj incident i uzeo predmet kojim je pogođen trener Crvene zvezde. Već u utorak klub će zatražiti zvaničan izveštaj sa utakmice, kako bi se videlo da li su sudija Jovčić i delegat Krneta uneli u zapisnik ovaj događaj, kao i "kišu" predmeta koja je uletela na teren prema igračima Crvene zvezde.

KK Crvena zvezda upozorava da igrači i stručni štab ni jednim gestom nisu provocirali navijače protivničkog tima. Međutim, to izgleda nije dovoljno da se izbegne ubacivanje brojnih predmeta u teren i konstantno verbalno vređanje na utakmici - piše u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO: Branko Lazić posle trijumfa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.