ON STIŽE I BIĆE SIGURNO KRALJEVSKI DOČEKAN: Specijalno pojačanje za Partizan i Grobare na prvom košarkaškom derbiju! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

odavno se deklarisao

ON STIŽE I BIĆE SIGURNO KRALJEVSKI DOČEKAN: Specijalno pojačanje za Partizan i Grobare na prvom košarkaškom derbiju! (FOTO)

Ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti možemo u prvom redu u hali "Aleksandar Nikolić" da očekujemo jednu svetsku facu

Objavljeno:

Prvi ovosezonski košarkaški derbi u ABA ligi igra se u ponedeljak od 21 čas u hali "Aleksandar Nikolić".

Košarkaši Partizana igraće protiv najvećeg rivala Crvene zvezde, a osim vetra u leđa koji će imati sa tribina, mogu da očekuju i podršku jednog od svojih najpoznatijih navijača na svetu.

Susretu večitih rivala najavljeno je da bi mogao da prisustvuje i čovek čije su ime skandirali Grobari na prošlosezonskom duelu protiv Olimpije kada je prvi put bodrio Partizan u "Pioniru".

foto: Fonet/aleksandar Koković

Ako vam do sada nije bilo jasno ko je, onda da znate da je reč o Bastijanu Švajnštajgeru, legendarnom nemačkom fudbaleru i suprugu bivše srpske teniserke Ane Ivanović, koji se kao i njegova draga deklarisao kao veliki fan crno-belih.

S obzirom na to da je završio sa klupskim obavezama u Čikagu i da je na odmoru, a sam je najavio da će doći u beogradski "hram košarke" da prisustvuje jednom od najuzbudljivijih mečeva koji se igraju u Evropi.

foto: Fonet

Podsećamo da će obe ekipe večeras igrati u svojim najjačim sastavima i da oba tima imaju identičan skor 4-2, pa im je pobeda u večerašnjem meču od izuzetne važnosti, te stoga treba očekivati veliku borbu.

BONUS VIDEO: Tavamba posle meča sa Skenderbegom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.