Stefan Jović jedva čeka da počnu kvalifikacije! Radujem se novim mečevima u reprezentaciji, to je za mene pitanje ponosa! (FOTO)
Foto: Reuter

spreman

Stefan Jović jedva čeka da počnu kvalifikacije! Radujem se novim mečevima u reprezentaciji, to je za mene pitanje ponosa! (FOTO)

Potpuno sam zaboravio finale Eurobasketa, to je prošlost za mene...

Objavljeno:

Reprezentaciju Srbije očekuje početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.

Stefan Jović kao član Bajerna koji se takmiči u Evrokupu ima pravo da nastupi za košarkašku reprezentaciju naše zemlje koju sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević.

Milutinov o reprezentaciji: Kada dođe vreme, pričaćemo... (FOTO)

Iskrivio ga! Moraće da nabavi KOSMODISK! Čarl Dženkins školskom fintom ponizio Luku Dončića! (VIDEO)

- Najvažnija stvar za nas je da se kvalifikujemo. Nije važno kakav roster imamo. Najvažnije je da pobeđujemo i da budemo sigurni da smo na Svetskom prvenstvu. Radujem se što ću istrčati na parket u ovim mečevima kvalifikacija. To je nešto novo za nas, novi posao. Sjajno je igrati za reprezentaciju i to pred svojom publikom. To takođe znači da mogu da odem kući i vidim familiju i saigrače. Igrači uvek žele da igraju za reprezentaciju. To je pitanje ponosa - izjavio je Jović pred početak kvalifikacionog ciklusa.

foto: Fonet

Na pitanje vezano za finale Eurobasketa, Jović je odgovorio da je posvećen samo onome što sledi.

- Potpuno sam zaboravio finale Evrobasketa, to je prošlost za mene. Sada razmišljamo samo o kvalifikacijama, to je najvažnije za nas, da imamo najbolju moguću postavu. I posle želimo da napadnemo zlato - zaključio je srpski plej.

BONUS VIDEO: Policajac udario šamar navijaču Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.