Žalgiris skupo prodao kožu u Moskvi, Micićev novi rekord karijere, Štimac i Nedović objasnili, u Barsi političke parole! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

evroliga, 5. kolo

Žalgiris skupo prodao kožu u Moskvi, Micićev novi rekord karijere, Štimac i Nedović objasnili, u Barsi političke parole! (VIDEO)

CSKA iz Moskve se dobro oznojio

Objavljeno:

Košarkaši Unikahe pobedili su na gostujućem terenu u Istanbulu Efes sa 79:74 (25:19, 10:16, 18:24, 26:15), u utakmici petog kola Evrolige i naneli mu peti poraz.

KAKVA ČAST! Petr Čeh je prišao da lično čestita igraču Zvezde jer je iskidao! A Venger mu je dao najveći kompliment! (FOTO)

Španski tim predvodio je srpski košarkaš Nemanja Nedović sa 13 poena i osam asistencija, Giorgi Šermadini postigao je 13 poena, koliko je dodao i Rej Mekalum. Džejms Agustin postigao je 11 poena uz osam skokova, a srpski reprezentativac Dragan Milosavljević utakmicu je završio sa dva poena.

U ekipi Efesa najefikasniji je bio srpski centar Vladimir Štimac sa 17 poena i 11 skokova, dok je Brok Motum dodao 16 poena i sedam skokova, a Krunoslav Simon 12 poena.

Unikaha je prekinula niz od tri poraza i nalazi se u grupi ekipa sa po dve pobede i tri poraza, dok je Efes na začelju sa svih pet poraza.

U narednom šestom kolu Unikaha će u petak 10. novembra dočekati Crvenu zvezdu, a Efes će dan ranije igrati u Španiji protiv Barselone.

CSKA iz Moskve se dobro oznojio, ali na kraju i slomio otpor Žalgirisa na svom parketu rezultatom 94:91.

Vasilije Micić je postavio novi rekord karijere sa 20 poena, a imao je i sedam asistencija za 28 indeksnih poena.

U pobedničkom timu najviše su se istakli Nando De Kolo (25p) i Vil Klajburn (26 p).

U poslednjem meču dana Barselona je slavila nad Olimpijakosom na svom parketu rezultatom 73:51 u jednom tvrdom meču. Katalonce je do trijumfa predvodili su Pjer Oriola sa 11 poena, a Kevin Serafin je dodao deset . Petri Koponen i Adrian Moerman su ubacili po osam koševa. Kod poraženog tima najefikasniji su bili Janis Papapetru sa 11 i Kostas Papanikolau sa osam. Nikola Milutinov je ubacio četiri poena i imao je šest uhvaćenih lopti. Navijači Barse su tokom meča uzvikival "sloboda, sloboda", svi zanomo iz kojeg razloga...

U poslednjem meču dana Barselona je slavila nad Olimpijakosom na svom parketu rezultatom --:-- u jednom tvrdom meču. Katalonce je do trijumfa predvodili su Pjer Oriola sa 11 poena, a Kevin Serafin je ubacio 13. Petri Koponen i Adrian Moerman su ubacili po osam koševa. Kod poraženog tima najefikasniji su bili Janis Papapetru sa 11 i Kostas Papanikolau sa osam. Nikola Milutinov je ubacio četiri poena i imao je šest uhvaćenih lopti. Navijači Barse su tokom meča uzvikivali "sloboda, sloboda", svi zanomo iz kojeg razloga...

EVROLIGA - 5. KOLO:

Četvrtak:

Crvena zvezda - Bamberg 69:75

Fenerbahče - Valensija 79:66

Baskonija - Panatinaikos 85:84

Makabi Tel Aviv - Olimpija Milano 79:68

Real Madrid - Himki 80:86

Petak:

CSKA - Žalgiris 94:91

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.