NIJE MU LAKO! Zabrinuti Bogdanović: Nisam navikao na OVO! (VIDEO)
Foto: Fonet

DRŽ' se, Bogi!

NIJE MU LAKO! Zabrinuti Bogdanović: Nisam navikao na OVO! (VIDEO)

- Da, kreću kvalifikacije za Mundobasket. Treba pobeđivati i osvajati medalje, imati kontinuitet. Istanbul je iza nas, ostvarili smo uspeh, ali bih više voleo, kao i svi. da je osvojeno zlato. Šta je tu je, idemo dalje - istakao je srpski reprezentativac

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović je i dalje u centru pažnje novinara iz Sakramenta, što je bio slučaj i posle utakmice sa Bostonom i poraza od 86:113.

- Zadovoljan sam i kakvu ekipu i saigrače imam, novo je ovo iskustvo za mene. Ambijent i uslovi u Americi su odlični. Nisam navikao na poraze, a znam da ćemo ih imati dosta ove sezone zbog neiskustva, pre svega. Pravi se nova franšiza i ekipa - istakao je srpski as.

U NBA ligi, Bogdana je iznenadilo SVE.

foto: Fonetap

- Sve je drugačije. I onaj predkošarkaški deo, i priprema, čak i zagrevanje. Sve je individualno i na tebi da se sam pripremiš - ističe naš košarkaš.

ALBANSKI NAVIJAČI DOLAZE U BEOGRAD? Ovo je prava istina o vesti zbog koje drhti Srbija! (FOTO)

Reprezentaciju Srbije ove jeseni čekaju novi nastupi, i to bez NBA i većine evroligaških igrača.

- Da, kreću kvalifikacije za Mundobasket. Treba pobeđivati i osvajati medalje, imati kontinuitet. Istanbul je iza nas, ostvarili smo uspeh, ali bih više voleo, kao i svi. da je osvojeno zlato. Šta je tu je, idemo dalje - poručuje srpski reprezentativac.

UŽASNO! Legendarni NBA košarkaš šutnuo Bogdanovića u glavu kung-fu potezom! (VIDEO)

Bogdanović je tokom prethodne noći kao starter u porazu od Seltiksa od 113:86, za 19 minuta postigao šest poena, uz šut 2/4 za dva, 0/3 za tri, te dva skoka, asistenciju, osvojenu loptu i blokadu.

BONUS VIDEO Brazilski jiu jitsu: Marko Gucu objasnio nam je sve što treba da znamo o ovom sportu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.