Partizan pušta komplete karata za mečeve Evrokupa, za samo jedan meč će se prodavati pojedinačne ulaznice! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

grobari, navalite

Partizan pušta komplete karata za mečeve Evrokupa, za samo jedan meč će se prodavati pojedinačne ulaznice! (FOTO)

Posle četiri kola, Partizan ima pobedu i tri poraza u Grupi C u Evrokupu

Objavljeno:

Prodaja paketa ulaznica za utakmice košarkaškog kluba Partizan u Beogradu u Evrokupu počeće od četvrtka 2. novembra, saopšteno je na sajtu crno-belih.

Hladan tuš za sportsku javnost dan pred utakmicu Partizana sa Skenderbegom! (VIDEO) Košarkaši Partizana odigraće još šest utakmica u Evrokupu, od kojih četiri na svom terenu u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

18.8 poena, 5.6 asistencija i 2.6 skoka! Grobari, otvarajte šampanjac i nazdravite u njegovo ime! (VIDEO) U četvrtak, 2. novembra, prodaja će se odvijati preko Tiketlajn prodajnih servisa, u prodavnici na Novom Beogradu i na sajtu www.ticketline.rs, a od petka karte će moći da se kupe i u kancelariji 220 na stadionu Partizana. Kako se navodi, u utorak, 8. novembra, prodavaće se samo pojedinačne ulaznice za utakmicu protiv Lokomotive Kubanj.

Fudbalski svet je u suzama... U 36. godini života preminuo nekadašnji reprezentativac Gane! (FOTO)

Komplet ulaznica za tribine košta 900 dinara, za parter 1.500, a za belu ložu 3.600 dinara. Paket za VIP ložu je 4.500 dinara, a za počasna mesta pored terena bno je izdvojiti 36.000 dinara.

foto: Beta/Branislav Božić

Posle četiri kola, Partizan ima pobedu i tri poraza u Grupi C u Evrokupu. U petom kolu, 8. novembra, Partizan će dočekati Lokomotivu Kubanj, a šest dana kasnije berlinsku Albu. Crno-beli će 5. decembra igrati u Litvaniji protiv Lijetuvos Ritasa, zatim će biti domaćini Bilbau 13. decembra i Limožu šest dana kasnije, a grupnu fazu završiće gostovanjem protiv Lokomotive, 27. decembra.

BONUS VIDEO Brazilski jiu jitsu: Marko Gucu objasnio nam je sve što treba da znamo o ovom sportu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.