Luka Mitrović otkrio da mu nije lako u Bambergu i da će meč sa Zvezdom biti emotivan za njega! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

ponovo kući

Luka Mitrović otkrio da mu nije lako u Bambergu i da će meč sa Zvezdom biti emotivan za njega! (FOTO)

- Jedva sam čekao tu utakmicu – kada je objavljen kalendar, prvo sam nju tražio

Objavljeno:

Tokom pet sezona u crveno-belom dresu Luka Mitrović postao je kapiten voljenog kluba sa kojim je po tri puta osvajao ABA ligu i nacionalni šampionat, kao i Kup Srbije četiri puta. Bilo je blistavih trenutaka i izvanrednih utakmica, nažalost i dve teške povrede, ali one nisu stajale na putu Mitroviću da postane jedan od onih retkih igrača koje navijači doživljavaju kao sastavni deo kluba.

BOGDANOVIĆ BRILJIRAO U UTAKMICI SAKRAMENTO-INDIJANA: Ali ima samo jedan mali problem! (VIDEO) Letos je došlo vreme za rastanak, Mitović je potpisao trogodišnji ugovor sa Bambergom i otpočeo novo poglavlje u karijeri. U intervjuu za Sport klub 24-godišnji krilni centar govorio je o novom klubu, novom treneru, gostovanju u Beogradu, reprezentaciji…

foto: Dado Đilas

- Prvi put sam van Srbije, prvi put stranac u klubu i nije nimalo lako, u stvari bih pre rekao da je mnogo drugačije. Ipak, navikavanje i uklapanje prilično mi je olakšano time što je Bamberg izuzetno organizovan klub – sve je podređeno igračima, bukvalno ne moramo da brinemo ni o čemu osim o košarci. Da pođem od toga kakvi su Nemci kao nacija, apsolutno se ništa ne prepušta slučaju, svaka sitnica je isplanirana i organizovana - rekao je Mitrović.

Hladan tuš za sportsku javnost dan pred utakmicu Partizana sa Skenderbegom! (VIDEO)

Mitrović će u četvrtak igrati u Beogradskoj Areni – ništa novo, ali novo jeste što navijači ovoga puta neće navijati za njega, sa Bambergom će gostovati svojoj Crvenoj zvezdi.

Venger je odabrao tim za Zvezdu! Crveno-beli imaju VELIKU ŠANSU ZA USPEH! (FOTO) - Biće to veoma emotivan meč za mene. Jedva sam čekao tu utakmicu – kada je objavljen kalendar, prvo sam nju tražio. Šta me čeka i kako ću se osećati, to još ne znam, biću uzbuđen sigurno… Znam da je ovo floskula, ali stvarno ću se truditi da se koncentrišem na samu utakmicu, pokušaću osećanja nekako da stavim u stranu tokom trajanja utakmice. Znam koliko je teško dobiti utakmicu u Beogradu protiv Zvezde i ta eventualna pobeda bila bi znak da smo na pravom putu.

BONUS VIDEO Brazilski jiu jitsu: Marko Gucu objasnio nam je sve što treba da znamo o ovom sportu!

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.