Čović oštro opleo: Laži, budalaštine! Trebalo bi staviti duge rukave na dresove da mogu da okače sve sponzore! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

najavio i pojačanja, ali...

Čović oštro opleo: Laži, budalaštine! Trebalo bi staviti duge rukave na dresove da mogu da okače sve sponzore! (FOTO)

Da li znate o kome priča?

Objavljeno:

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović osvrnuo se na dosadašnje rezultate novog tima, finansijsku situaciju, potencijalna pojačanja u razgovoru za "Blic".

Prvi čovek Zvezde se dotakao i Partizana, bez direktnog pominjanja.

Da, ovaj čovek zaista postoji! On je predsednik jednog italijanskog fudbalskog kluba! (FOTO) (VIDEO)

- Na kraju vreme i život pokažu ko je lagao a ko nije, ko spinuje, a ko ne. Zbog nekih naših rivala mislim da ćemo morati da promenimo propozicije, izgleda da će košarka morati da se igra u dresovima sa dugačkim rukavima da bi mogli da okače sve sponzore. Pri tome se koriste nekim lažima i budalaštinama, razumem da je takav pristup najlakši da na taj način zabašurite ono svoje. I voleo bih da svi klubovi imaju obavezu revizije. I ne samo domaću, nego i međunarodnu, da svi naši poslovi i svi ugovori u klubovima budu transparentni i postavljeni na sajtovima. Jednostavno, ne želim da se više bavim tim glupostima, jer smo pokazali da su to budalaštine. Ako bih se bavio komentarima na društvenim mrežama ili pojedinim sajtovima, bio bih razočaran zbog vrlo niskog mentalnog stanja nacije - naglasio je Čović.

foto: ABA liga

Od srede u crveno-belom! Zvezda dovodi EVROLIGAŠKU ZVER, pojačanje iz SNOVA! (FOTO)

- Razmišljaćemo i o daljim pojačanjima sa trenerom Alimpijevićem i stručnim štabom. Ako nam se obezbede sredstva, pojačaćemo se. Ako se dovoljno pojačamo, ne mogu čvrsto da kažem, ali imamo želju da idemo na fajnal-for, samo kao inženjer ne mogu da budem nerealan. Pogotovo što mi je matematika osnovno oblast, vidim da to boli mnoge, ali šta da im radim.

Kompletan intervju pročitajte na portalu "Blic".

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Makabijem

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.